current views are: 1

14 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση15:38

Βούλτεψη: «Μόνο νεκρανάσταση δεν υποσχέθηκε ο Τσίπρας»

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε η Σοφία Βούλτεψη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση 15:38’
αρθρο-newpost

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε η Σοφία Βούλτεψη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε η Σοφία Βούλτεψη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μόνο ανάσταση νεκρών δεν έχει υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη, που μετά τη χθεσινή ακατάσχετη παροχολογία, σήμερα ήταν “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε”», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος για την συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πλαίσιο της 79ης ΔΕΘ.

Πρόσθεσε  ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν θα πάει σε μονομερείς ενέργειες, «απαντώντας χωρίς ντροπή “Τι θα κάνουμε αν έρθουν δυσκολίες; Θα δούμε”».

Επίσης τον κατηγόρησε ότι απέφυγε να αναφερθεί στον κίνδυνο εξόδου από το ευρώ, ευχόμενος ουσιαστικά τη διάλυση της ευρωζώνης, ότι απέφυγε να πει πού θα βρει τα λεφτά, αναφερόμενος συνεχώς στο ΤΧΣ και στο ΕΣΠΑ, δηλαδή σε λεφτά που δεν θα υπάρχουν όταν θα έχουμε βρεθεί εκτός Ευρώπης και ευρώ, ότι απέφυγε να εξηγήσει από πού θα δανειστεί, λέγοντας ότι η χώρα δεν χρειάζεται δάνεια, διότι προφανώς «λεφτά υπάρχουν» και ότι απέφυγε να αναφερθεί σε μείωση φορολογικών συντελεστών σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αποκαλύπτοντας ότι έχει κρυφή ατζέντα.

«Δυστυχώς, όμως, για τον κ. Τσίπρα δεν είναι και τόσο κρυφή, διότι την έχουν όλοι αντιληφθεί, σε σημείο που να λένε πως ο ΕΝΦΙΑ είναι παράδεισος σε σχέση με την “κόλαση” που επιφυλάσσει στους ιδιοκτήτες ακινήτων ο ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε η κα Βούλτεψη.

 


σχετικα αρθρα