current views are: 2

15 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση12:14

O αποκλεισμός της Ελλάδας από τη Eurovision – Τι απαντά η ΝΕΡΙΤ!

Πληροφορίες που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media θέλουν την Ελλάδα να αποκλείεται από τον διαγωνισμό της Eurovision τον προσεχή Μάϊο στη Βιέννη. 

Δημοσίευση 12:14’
αρθρο-newpost

Πληροφορίες που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media θέλουν την Ελλάδα να αποκλείεται από τον διαγωνισμό της Eurovision τον προσεχή Μάϊο στη Βιέννη. 

Πληροφορίες που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media θέλουν την Ελλάδα να αποκλείεται από τον διαγωνισμό της Eurovision τον προσεχή Μάϊο στη Βιέννη. Ο λόγος; Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΝΕΡΙΤ δεν έχει γίνει ακόμα μέλος της EBU με την προθεσμία της συμμετοχής να λήγει οριστικά σήμερα. (15 Σεπτεμβρίου)

Το star.gr επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος της δημόσιας τηλεόρασης, το οποίο και διέψευσε τις εν λόγω πληροφορίες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: 

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα για την συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό!», τόνισε και πρόσθεσε πως η διαδικασία για να γίνει ο ελληνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας μέλος της EBU είναι σε εξέλιξη, αλλά και ότι η τελική λίστα των συμμετεχόντων στην Eurovision του 2015 θα δημοσιοποιηθεί στο τέλος του χρόνου.

Την ώρα στην επίσημη ιστοσελίδα της Αυστρίας για την Eurovision η χώρα μας φιγουράρει μέσα στις 30 που θα δώσουν το «παρών» στη Βιέννη. Αυτές είναι: Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, Λευκορωσία, Λετονία, Γαλλία, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, Αυστρία, Κύπρος, Μάλτα, Ελβετία, Σουηδία, Ισλανδία, Νορβηγία, Δανία, Ιρλανδία, Γερμανία, Φινλανδία, Ολλανδία, Λιθουανία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Εσθονία, Γεωργία, Ρωσία, Ουγγαρία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο.


σχετικα αρθρα