current views are: 3

16 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση13:01

Στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ατλέτικο (Βίντεο)

Η πιο δύσκολη -και μεγάλη- ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε.

Δημοσίευση 13:01’
αρθρο-newpost

Η πιο δύσκολη -και μεγάλη- ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε.

Η πιο δύσκολη -και μεγάλη- ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται απόψε (21:45, Nova 2) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για το Τσάμπιονς Λιγκ​ την πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία ήρθε με τη φόρα και τον αέρα του διπλού στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ (2-1).

Ο Μίτσελ έχει καταστρώσει τα πλάνα του γύρω από το 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια ο αναντικατάστατος Ρομπέρτο, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μποτία, Αμπιντάλ, τον Ελαμπντελαουί στα δεξιά και τον Μασουάκου αριστερά. Αμυντικά χαφ θα ξεκινήσουν οι Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς (ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα περιμένει τον Μανιάτη ως την τελευταία στιγμή), στην δεξιά πτέρυγα ένας εκ των Αφελάι και Ντουρμάζ, αριστερά ο Κασάμι και ο Τσόρι πίσω από τον Μήτρογλου.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγερι, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Σιόβας, Σαλίνο, Μανιάτης, Μπουχαλάκης, Μπενίτες και Γιαννούλης.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, από την άλλη πλευρά, θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Μόγια θα υπερασπιστεί στην εστία των ροχιμπλάνκος, με τους Γκοντίν, Μιράντα στο κέντρο της άμυνας, τον Χουάνφραν δεξιά και τον Σικέιρα ή Ανσάλντι αριστερά. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Τιάγκο και Γκάμπι και πιο μπροστά την τριάδα θα συνθέσουν οι Γκριζμάν ή Αρντά (αριστερά), Κόκε (δεξιά) και Γκαρσία πίσω από τον Μάντζουκιτς.

Την αποστολή της Ατλέτικο Μαδρίτης συμπληρώνουν οι Ομπλακ, Χέσους Γάμεθ, Χ. Χιμένεθ, Μ. Σουάρεθ, Τσέρτσι, Σαουλ και Ρ. Χιμένεθ.

Δύσκολη αρχή

Με τις πρεμιέρες ο Ολυμπιακός δεν τα πάει καλά. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κουνήσουν σεντόνι για 16η φορά, αλλά από τις 15 προηγούμενες πρεμιέρες στη διοργάνωση των αστέρων, πανηγύρισε τρεις νίκες όλες κι όλες και μόλις δύο στις 14 τελευταίες του, αφού στην παρθενική του παρουσία είχε επικρατήσει της Πόρτο το 1997 με 1-0, με το αξέχαστο γκολ του Στέλιου Γιαννακόπουλου. 

Ας θυμηθούμε μερικά από τα μεγάλα ματς του Ολυμπιακού σε πρεμιέρα Τσάμπιονς Λιγκ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


σχετικα αρθρα