current views are: 2

18 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση12:27

Η σοκαριστική εξομολόγηση του Απόστολου Γκλέτσου: «Φοβήθηκα ότι θα πέθαινα…»

Για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε και ευτυχώς αποτελούν παρελθόν πια, μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δημοσίευση 12:27’
αρθρο-newpost

Για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε και ευτυχώς αποτελούν παρελθόν πια, μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε και ευτυχώς αποτελούν παρελθόν πια, μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ηθοποιός και νυν δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό “Εγώ”: «Αντιμετώπισα προβλήματα υγεία τα οποία με τρόμαξαν. Φοβήθηκα ότι θα πέθαινα».

Δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί και στις περιόδους κατάθλιψης που βίωσε έντονα, λέγοντας: «Πέρασα και τέτοιες περιόδους. Το βιώνω ανά διαστήματα. Παίρνω δύναμη από αυτό και μπορεί έπειτα να περάσει και ένας μήνας που θα είμαι μέσα στην ενέργεια. Προσπαθώ να μείνω στο σπίτι μακριά από τον κόσμο. Διαβάζω, μαζεύω δύναμη. Κλαίω πάρα πολύ συχνά. Είναι το μυστικό μου, το αγχολυτικό μου. Μου δίνει δύναμη. Μπορεί και κάθε εβδομάδα επί σαράντα λεπτά να κλαίω».

Έχει κάνει ποτέ ψυχανάλυση προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του; «Έχω κάνει και ακόμα βλέπω έναν άνθρωπο και μιλάμε. Με βοήθησε να δω καλύτερα τα πράγματα μόνος μου. Μου άνοιξε τα μάτια. Αντιμετώπισα προβλήματα υγεία τα οποία με τρόμαξαν. Φοβήθηκα ότι θα πέθαινα. Ήταν τρομακτικό. Εκεί χρειάστηκε να δω έναν ειδικό, να με βοηθήσει, να μου δώσει φάρμακα που θα μου ανέβαζαν τη διάθεση. Ακόμα και σήμερα όταν δεν αισθάνομαι καλά, απευθύνομαι σε έναν ειδικό -ψυχολόγο ή ψυχίατρο- και μιλάμε».


σχετικα αρθρα