current views are: 2

18 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση19:28

Άνετα ο ΠΑΟΚ, χρυσός βαθμός για Αστέρα, δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός

Πολύτιμη ισοπαλία πήρε ο Αστέρας Τρίπολης από την Μπεσίκτας στην Τουρκία, ενώ ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο γήπεδό του από τη ρωσική Ντιναμό Μόσχας.

Δημοσίευση 19:28’
αρθρο-newpost

Πολύτιμη ισοπαλία πήρε ο Αστέρας Τρίπολης από την Μπεσίκτας στην Τουρκία, ενώ ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο γήπεδό του από τη ρωσική Ντιναμό Μόσχας.

Πολύτιμη ισοπαλία πήρε ο Αστέρας Τρίπολης από την Μπεσίκτας στην Τουρκία, ενώ ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο γήπεδό του από τη ρωσική Ντιναμό Μόσχας στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Europa League. Άνετα ο ΠΑΟΚ τη Ντιναμό Μινσκ.

Στον 11ο όμιλο του της διοργάνωσης ο ΠΑΟΚ, με χατ τρικ του Στέφανου Αθανασιάδη (11΄, 16΄, 28΄) διέλυσε με 6-1 τη Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα (ισοφάρισε την πιο ευρεία ευρωπαϊκή του νίκη) και αποθεώθηκε από τον κόσμο του. Το σκορ άνοιξε στο 4΄ με το αυτογκόλ του Νίκολιτς, ενώ στο 50΄ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την ασπρόμαυρη φανέλα, όπως και το πρώτο του τέρμα σε ευρωπαϊκό ματς πέτυχε ο Τζανδάρης στο 90΄. Από το 64΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σίμοβιτς, παρ’ όλα αυτά πέτυχαν το «γκολ της τιμής» στο 80΄ με το Νίκολιτς.

Στην παρθενική του εμφάνιση στη διοργάνωση, ο Αστέρας απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την τουρκική ομάδα, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τόρε στο 33΄, για να ισοφαρίσει ο Πάρα στο 88΄.

Στη Λεωφόρο, η επιστροφή του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δε συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα, αφού η Ντιναμό Μόσχας νίκησε με 2-1 τους «πράσινους», στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Κοκόριν στο 40΄ και ο Ιόνοφ στο 49΄ ήταν οι σκόρερ των Ρώσων, που είχαν και δύο δοκάρια, ενώ το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε στο 64΄ ο Ντίνας.

 


σχετικα αρθρα