current views are: 2

19 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση19:50

Εναλλακτικό μασάζ προσώπου

Με τα χρόνια οι πιο κοινές μας εκφράσεις αρχίζουν να μονιμοποιούνται ως σφίξιμο, ρυτίδες και παραμορφώσεις. 

 

Δημοσίευση 19:50’
αρθρο-newpost

Με τα χρόνια οι πιο κοινές μας εκφράσεις αρχίζουν να μονιμοποιούνται ως σφίξιμο, ρυτίδες και παραμορφώσεις. 

 

Με τα χρόνια οι πιο κοινές μας εκφράσεις αρχίζουν να μονιμοποιούνται ως σφίξιμο, ρυτίδες και παραμορφώσεις. 

Τελικά, το πρόσωπο τραβιέται και το σύστημα των μυών, του συνδετικού ιστού και της επιδερμίδας χάνει την ελαστικότητά του. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις ρυτίδες, το «κρέμασμα» και τις σακούλες.

Οι τεχνικές rejuvance 

Είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να ανασηκώνουν και να αναζωογονούν κάθε σημείο του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των ώμων. Δουλεύονται με λεπτομέρεια όλες οι στιβάδες των μυών και των περιτονιών. Οι ρυτίδες λειαίνουν, οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται, η ελαστικότητα επανέρχεται, η μυϊκή ένταση απελευθερώνεται και αποκαθίσταται ο καλός μυϊκός τόνος.

Η μέθοδος rejuvance λειτουργεί ως συμπλήρωμα στη συμβατική αισθητική, προσφέροντας επιπλέον ευεργετικά αποτελέσματα –χωρίς να χρησιμοποιεί κρέμες, λοσιόν ή μηχανήματα–, παρόλο που ορισμένες τεχνικές και μαλάξεις εφαρμόζονται με φυτικά έλαια. Επίσης, συμπληρώνει άριστα άλλες μεθόδους θεραπευτικής, όπως το σιάτσου, το μασάζ, την αρωματοθεραπεία και το βελονισμό.

Οφέλη

Με το εναλλακτικό αυτό μασάζ:

• Το πρόσωπο επανέρχεται στο «φυσικό του σχήμα».

• Βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, βοηθώντας έτσι τη μεταφορά νερού, οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα.
• Ταυτόχρονα, απομακρύνονται οι τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στους υποδόριους ιστούς και στην επιδερμίδα. 

Αυτό το γνωρίζατε;

• Στη διάρκεια του μασάζ η επιπρόσθετη χρήση ειδικών μαλάξεων με φυτικά αρωματικά έλαια προσδίδει άριστη ενυδάτωση και αντιγηραντικές ουσίες στην επιδερμίδα, ενώ βοηθάει και στη θεραπεία διάφορων προβλημάτων, όπως η ξηροδερμία, η ευρυαγγεία, η δυσχρωμία και η ακμή.

• Όποιος κάνει το μασάζ αυτό νιώθει μια αίσθηση βαθύτατης ευεξίας, χαλάρωσης και ξεκούρασης σαν να έχει μόλις ξυπνήσει από ένα βαθύ ύπνο. Έτσι, όσοι πάσχετε από άγχος, αϋπνίες, πονοκεφάλους και άλλα ψυχοσωματικά προβλήματα ευεργετήστε ιδιαίτερα από αυτό. 

• Η βασική θεραπεία αποτελείται από έξι συνεδρίες, η καθεμία από τις οποίες εστιάζεται σε ορισμένη περιοχή του προσώπου και του λαιμού. Για καλύτερο αποτέλεσμα, συστήνονται ειδικές ασκήσεις και αυτομασάζ προσώπου. 

• Μετά τη συμπλήρωση της βασικής θεραπείας η επανάληψη κάποιων συνεδριών συντηρεί και ενισχύει τα αποτελέσματα. Μπορούν, όμως, να εφαρμοστούν και μεμονωμένες συνεδρίες για ειδικές περιπτώσεις, όπως πριν από κάποια σημαντική έξοδο.


σχετικα αρθρα