current views are: 2

24 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση04:58

Σάλος από τον «ασεβή» χαιρετισμό του Ομπάμα σε πεζοναύτη (Βίντεο)

Έντονες επικρίσεις δέχθηκε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα για τον χαιρετισμό του σε έναν πεζοναύτη.

Δημοσίευση 04:58’
αρθρο-newpost

Έντονες επικρίσεις δέχθηκε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα για τον χαιρετισμό του σε έναν πεζοναύτη.

Έντονες επικρίσεις δέχθηκε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα για τον χαιρετισμό του σε έναν πεζοναύτη κρατώντας έναν καφέ στο χέρι.

Ο αμερικανός πρόεδρος όπως φαίνεται σε βίντεο που ανήρτησε στο instagram ο ίδιος ο Λευκός Οίκος κατεβαίνει τα σκαλιά του προεδρικού ελικοπτέρου Air Force One με μία λευκή κούπα στο δεξί του χέρι έχοντας προσγειωθεί στη Νέα Υόρκη για να παραστεί στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Φτάνοντας στο τελευταίο σκαλοπάτι, χαιρετάει έναν πεζοναύτη, ο οποίος στέκεται από τα δεξιά του, σηκώνοντας το χέρι του με το οποίο κρατάει την κούπα.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι στα σχόλια τους χαρακτήρισαν ως ασέβεια την πράξη αυτή του Ομπάμα καθώς ο στρατιωτικός χαιρετισμός αποτελεί παράδοση για τους προέδρους όταν συναντούν τους πεζοναύτες που στέκονται στο τελευταίο σκαλοπάτι της σκάλας του ελικοπτέρου. 

«Ο χαιρετισμός του προέδρου Ομπάμα ήταν υπερβολικά ασεβής προς τους πεζοναύτες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία», έγραψε στο Twitter ο Κρίστοφερ ΜακΝίλ

«Ασέβεια στον απόλυτο βαθμό», απάντησε ο Ρικ Πόλι. 

Πάντως ο Μπαράκ Ομπάμα δεν είναι ο μόνος που προχώρησε σε ένα… περίεργο χαιρετισμό.  ​Ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος προσπάθησε να χαιρετίσει στρατιωτικά ενώ κρατούσε τον σκύλο του το 2011, σύμφωνα με το CNN.


σχετικα αρθρα