current views are: 1

26 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση07:09

Apple: Διαθέσιμο το update σε iOS 8.0.2

Πριν από μερικές ώρες η Apple προχώρησε στη διάθεση του update του iOS, δύο μόλις ημέρες μετά την απόσυρση της προηγούμενης αναβάθμισης, λόγω προβλημάτων που προκαλούσε.

Δημοσίευση 07:09’
αρθρο-newpost

Πριν από μερικές ώρες η Apple προχώρησε στη διάθεση του update του iOS, δύο μόλις ημέρες μετά την απόσυρση της προηγούμενης αναβάθμισης, λόγω προβλημάτων που προκαλούσε.

Γράφει ο Γιάννης Καρακατσάνης

Πριν από μερικές ώρες η Apple προχώρησε στη διάθεση του update του iOS, δύο μόλις ημέρες μετά την απόσυρση της προηγούμενης αναβάθμισης, λόγω προβλημάτων που προκαλούσε.

Πρόκειται για το update σε iOS 8.0.2, το οποίο σύμφωνα με την εταιρία λύνει προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην έκδοση 8.0 του ios.

Προχθές η εταιρία διέθεσε το update σε iOS 8.0.1, το οποίο απέσυρε λίγη ώρα αργότερα, αφού πολλοί χρήστες iPhone ανέφεραν προβλήματα στο δίκτυο του κινητού τους, αλλά και αδυναμία χρήσης του touch ID (χρήση δακτυλικού αποτυπώματος).

Τα προβλήματα που λύνει το update σε iOS 8.0.2 είναι:

  • Επιδιόρθωση σφάλματος ώστε οι εφαρμογές Health Kit να μπορούν να γίνουν διαθέσιμες στο App Store
  • Αντιμετώπιση ζητήματος με το οποίο ήταν δυνατό να καταργηθεί η επιλογή πληκτρολογίων τρίτων κατασκευαστών κατά την εισαγωγή συνθηματικού από το χρήστη
  • Επιδιόρθωση προβλήματος που απέτρεπε την προσπέλαση φωτογραφιών στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών από κάποιες εφαρμογές
  • Επιδιόρθωση προβλήματος που μπορούσε να προκαλέσει χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας κατά τη λήψη SMS/MMS
  • Επιδιόρθωση προβλήματος με το οποίο κάποιες φορές δεν γινόταν επαναφορά ήχων κλήσης από εφεδρικά αντίγραφα iCloud
  • Επιδιόρθωση σφάλματος που απέτρεπε την αποστολή φωτογραφιών και βίντεο μέσω του Safari

Για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το iOS 8.0.2 στο iPhone ή το iPad σας θα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της συσκευής σας (Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού) και να κάνετε το update OTA (Over The Air) ή να συνδέσετε τη συσκευή σας στον υπολογιστή σας και να προχωρήσετε στην αναβάθμιση μέσω του iΤunes.


σχετικα αρθρα