current views are: 2

29 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση06:00

Με πολύτιμο κόσμημα εμφανίστηκε η Δούκισσα Νομικού στον γάμο του Clooney!

Δεν μας έφτανε ο σχολιασμός για τα ντόπια, πλάκωσαν και τα ξένα. Πανικό έφερε στα social media ο γάμος του George Clooney με την όμορφη δικηγόρο στη Βενετία.

Δημοσίευση 06:00’
αρθρο-newpost

Δεν μας έφτανε ο σχολιασμός για τα ντόπια, πλάκωσαν και τα ξένα. Πανικό έφερε στα social media ο γάμος του George Clooney με την όμορφη δικηγόρο στη Βενετία.

Από τη Φανή Πλατσατούρα

Δεν μας έφτανε ο σχολιασμός για τα ντόπια, πλάκωσαν και τα ξένα. Πανικό έφερε στα social media ο γάμος του George Clooney με την όμορφη δικηγόρο στη Βενετία. Σχόλια επί σχολίων για τον δημοφιλή πρωταγωνιστή που αποφάσισε να αφήσει πίσω του την εργένικη ζωή. Να ακούς μάλιστα, παρουσιάστρια πρώτης γραμμής να κάνει εκπομπή σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό και να πενθεί κυριολεκτικά που ο Clooney – σύμβολο αρρενωπότητας και ακαταμάχητης γοητείας- αποφάσισε να τη βάλει έστω και σε προχωρημένη ηλικία την κουλούρα. “Το χάσαμε το αγόρι, κορίτσια”, “Πάει κρεμάστηκε ο πιο hot εργένης του Hollywood” και άλλες τέτοιες ωραίες ελληνικές κλισαδούρες. Μούλιασαν οι κονσόλες, βγήκαν τα μαντήλια αποχαιρετισμού ας ελπίσουμε τουλάχιστον, ότι ανέβηκαν και οι ακροαματικότητες… Κρίμα να πήγε στράφι τόσο κλάμα!

Ευτυχώς, υπάρχει και η Ελένη Μενεγάκη να υπενθυμίζει ότι “η ζωή είναι ωραία, βρε κουτά” και να μας βγάζει από τη θλίψη της καθημερινότητας. Ακόμη δεν ξεκίνησε εκπομπή για τη φετινή σεζόν και έκανε τις προγραμματικές της δηλώσεις μέσω Twitter, φυσικά. «Από Δευτέρα 29 (Σεπτεμβρίου) θα είμαστε και πάλι κοντά σας! Το γέλιο και η αγάπη γιατρεύει τα πάντα. Σας περιμένουμε όλους», έγραψε η αειθαλής παρουσιάστρια. Ξεχάστε λοιπόν, συνταγογραφημένες συνταγές, ουρές στον ΕΟΠΥΥ και αναμονή για το “νουμεράκι” στα δημόσια ιατρεία. Η “Ελένη” έχει το φάρμακο για πάσα νόσο και ασθένεια…

Νοσηρή κρίνεται και η αδυναμία της Αθηνάς Οικονομάκου για τη Μύκονο. Το καλοκαίρι πέρασε, οι κοσμικές πλαζ που φιλοξενούσαν την κάθε wannabe celebrity άδειασαν, το coctail – bars του νησιού έβαλαν εποχιακό λουκέτο και η ηθοποιός ακόμη εκεί να ξεροσταλιάζει στις παραλίες και να βγάζει selfies με το μπικίνι. Ας την ειδοποιήσει κάποιος ότι σάλπαραν και οι φωτογράφοι μπας και βρει τον δρόμο του γυρισμού…

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πάλι, το… γύρισε σε πιο βαθιά μονοπάτια. Στην ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου που παρουσιάζει -στον ALPHA βεβαίως, βεβαίως- έχει αναλάβει πλέον και το κομμάτι των πολιτικών συνεντεύξεων. Την πρώτη εβδομάδα επισκέφθηκε τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη για… αποκλειστική κουβέντα και τη δεύτερη, την βουλευτή Έλενα Ράπτη για… επίσης αποκλειστικό διάλογο. Παγκράτι – Κολιάτσου έχει κάνει το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη η νεαρή παρουσιάστρια για την επιμόρφωσή της επί των πολιτικών θεμάτων. Προκειμένου δε να δει τα νούμερα να ανεβαίνουν, μέχρι και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα φιλοξενήσει τις επόμενες εβδομάδες στο “Σπίτι της, Σπιτάκι της”.

Αυτά βλέπει το ζεύγος Καραβάτου – Κατσούλη και στα “Καλά Καθούμενα” καλούν στο πλατό φίλους καρδιακούς. Πέρασε ως συνεντευξιαζόμενη την πρώτη εβδομάδα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (που έκανε όλο το καλοκαίρι περιοδεία μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη) για να δώσει τη θέση της στον Γεράσιμο Γεννατά. Ο οποίος και ταλαντούχος είναι και εμπρηστικός στις δηλώσεις του αλλά και κολλητός φίλος του επώνυμου τηλε-ζευγαριού. Οικογενειακή υπόθεση η εκπομπή και έτσι όπως το πάνε, θα πάρει τα “ρεπά” της στο τέλος η υπεύθυνη καλεσμένων.

Και για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα, διαβάσαμε στο περιοδικό Hello ποιο αντικείμενο δεν αποχωρίζεται ποτέ η πανωραία Δούκισσα Νομικού. “Δεν αποχωρίζομαι ποτέ ένα ματάκι-γούρι, που φοράω στον λαιμό, δώρο από μια σημαντική προσωπικότητα”, δήλωσε αυθόρμητα η παρουσιάστρια και μας εξήρε την περιέργεια. Να ΄ταν η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ ή η Κική Δημουλά -που είναι και τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών όσο να ‘ναι- που θέλησε να προστατεύσει την Δούκισσα από τη γλωσσοφαγιά και το κακό το μάτι, χαρίζοντάς της αυτό το πολύτιμο περιδέραιο;

Κλείνοντας, ας δηλώσουμε και την -επιτέλους-! ουσιαστική χαρά μας που έρχεται ο Οκτώβριος και θα πάρουν και πάλι τα αθηναϊκά θέατρα “ζωή”. Καλοσκηνοθετημένες παραστάσεις με νόημα, ουσία και θεραπευτικό γέλιο ανοίγουν σε λίγες ημέρες αυλαία. Ο “Φον Δημητράκης” στο Μουσούρη, ο σκοτεινός “Πουπουλένιος” στο θέατρο Αθηνών και “Οι Άνδρες έτοιμοι για Όλα” έχουν επίσημη πρεμιέρα. Μην τις χάσετε!!!


σχετικα αρθρα