current views are: 1

30 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση09:41

Και δεν πλήρωσαν τα ενοίκια και ζήτησαν και… ρέστα!

«Οικογενειακή επιχείρηση» είχαν κάνει δύο άνδρες τον εκβιασμό ενός ιδιοκτήτη διαμερίσματος στη  Θεσσαλονίκη. 

.

Δημοσίευση 09:41’
αρθρο-newpost

«Οικογενειακή επιχείρηση» είχαν κάνει δύο άνδρες τον εκβιασμό ενός ιδιοκτήτη διαμερίσματος στη  Θεσσαλονίκη. 

.

«Οικογενειακή επιχείρηση» είχαν κάνει δύο άνδρες τον εκβιασμό ενός ιδιοκτήτη διαμερίσματος στη  Θεσσαλονίκη.

Για την υπόθεση κατηγορούνται ένας 61χρονος από την Κύπρο και ο 21χρονος γιος του αλλά και ένας 55χρονος συνεργός τους, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, είναι αξιωματικός της Κυπριακής Αστυνομίας!

Τον Σεπτέμβριο του 2013 ο 21χρονος νοίκιασε επιπλωμένο διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και είχε συμφωνήσει να καταβάλει στον 49χρονο ιδιοκτήτη 240 ευρώ μηνιαίως για νοίκι. Μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο ο 21χρονος έδινε κανονικά το νοίκι όμως ξαφνικά σταμάτησε να πληρώνει.

Ο πατέρας του ενοικιαστή, προφασιζόμενος φθορές σε αντικείμενα του γιου του από υποτιθέμενη βλάβη στο διαμέρισμα, αξίωσε εκβιαστικά από τον 49χρονο χρηματικό ποσό ύψους 6.000 ευρώ, ώστε ο νεαρός να αποχωρήσει πριν τη λήξη του συμβολαίου χωρίς να πληρώσει. Αλλιώς πατέρας και γιος απείλησαν τον ιδιοκτήτη ότι θα του έσπαγαν το διαμέρισμα.

Τελικά ο ιδιοκτήτης υποχρεώθηκε να καταβάλει 1.000 ευρώ στον ενοικιαστή και να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει άλλη οικονομική απαίτηση.

 Σε ραντεβού που δόθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τα χρήματα εμφανίστηκε ο 55χρονος συνεργός και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω.


σχετικα αρθρα