current views are: 1

30 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση11:14

«Κόντρα» Πάγκαλου – Ντινόπουλου για την αξιολόγηση στο Δημόσιο

Επίθεση στον υπουργό Εσωτερικών εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων. 

Δημοσίευση 11:14’
αρθρο-newpost

Επίθεση στον υπουργό Εσωτερικών εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων. 

Επίθεση στον υπουργό Εσωτερικών εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων. Μάλιστα, οι δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν την άμεση απάντηση του Αργύρη Ντινόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πάγκαλος μιλώντας σήμερα στον «ΒΗΜΑ FM», ανέφερε:

«Να τον καλέσει και τον κ. Ντινόπουλο ο εισαγγελέας. Δεν έχει κανένα ειδικό καθεστώς, επειδή είναι υπουργός Εσωτερικών. Τώρα, το πόσο σοβαρό είναι ο υπουργός της κυβέρνησης και μάλιστα Εσωτερικών να μην εφαρμόζει το νόμο που έχει ψηφίσει η κυβερνητική πλειοψηφία, στην οποία ανήκει και ο ίδιος… Είναι κατά της αξιολόγησης; Ναι, αλλά αυτό είναι η πολιτική της κυβέρνησης! Δεν έχω τίποτα εναντίον του κ. Ντινόπουλου και αντιθέτως χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχουν κάθε είδους αντιπροσωπευτικά δείγματα του πληθυσμού στη Βουλή και έτσι πρέπει να είναι, γιατί η Βουλή δεν είναι πρυτανείο, αλλά η αξιολόγηση είναι πολιτική της κυβέρνησης στην οποία μετέχει».

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε ακόμη: 

«Γιατί δεν είπε τότε στον πρωθυπουργό ότι δεν μπορεί να πάρει το ΥΠΕΣ, το οποίο είναι κατ’ εξοχήν αρμόδιο για τέτοια θέματα, γιατί θα σκοτωθεί με τους συναδέλφους του, επειδή είναι κατά της αξιολόγησης; Διότι δεν θέλει αξιολόγηση, θεωρεί ότι πρέπει να προσλαμβάνονται δημόσιοι υπάλληλοι και να παίρνουν τη σύνταξη στα 65 τους, κάνοντας το καλαμπαλίκι τους. Πηγαίνοντας όποτε θέλουν ή αρρωσταίνοντας όποτε θέλουν».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών με ανακοίνωσή του τόνισε:

«Ο Θεόδωρος Πάγκαλος είναι γνωστό ότι έχει το ακαταλόγιστο. Ας μου βρει ο ίδιος ή οποιοσδήποτε άλλος έστω και μία δήλωσή μου ότι είμαι εναντίον της αξιολόγησης και θα πάω μόνος μου στον εισαγγελέα». 


σχετικα αρθρα