current views are: 2

30 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση13:54

Σκουρλέτης: Ποιος είναι ο κ. Λαπαβίτσας;

Επίθεση στον κ. Λαπαβίτσα εξαπέλυσε ο Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του  στο Mega. 

Δημοσίευση 13:54’
αρθρο-newpost

Επίθεση στον κ. Λαπαβίτσα εξαπέλυσε ο Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του  στο Mega. 

Επίθεση στον κ. Λαπαβίτσα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στο Mega. 

Ο κ. Σκουρλέτης ερωτηθείς για την κριτική που δέχτηκε το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος από τον οικονομολόγο κ. Κώστα Λαπαβίτσα δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τον ίδιο και τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί του, τοποθετώντας τον μάλιστα στο μπλοκ του κ. Αλέκου Αλαβάνου

Ο κ. Σκουρλέτης συγκεκριμένα δήλωσε: «Συγγνώμη, δικοί μας άνθρωποι, νόμιζα ότι λέτε για στελέχη. Ο κ. Λαπαβίτσας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ασκήσει δριμύτατη κριτική στο πρόγραμμά μας και σε ό,τι έχουμε πει. Διαφωνεί με όλη την ανάλυση που κάνουμε στο ζήτημα της κρίσης. Γιατί επικαλείστε… Ακούω και από τα ρεπορτάζ.. μα ο κ. Λαπαβίτσας… Μα ο κ. Λαπαβίτσας είχε υποστηρίξει τον κ. Αλαβάνο, ήταν από εκείνες τις δυνάμεις της αριστεράς που έχουν μια άλλη αντίληψη για την Ευρώπη… Έτσι δεν είναι;.. Τώρα πώς το επικαλείστε;» ασκώντας εμμέσως κριτική και σε στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαπαβίτσας φερόταν ότι ήθελε να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος στις πρόσφατες ευρωεκλογές, ωστόσο η υποψηφιότητά του δεν «πέρασε», ενώ πρόσφατα άσκησε δριμεία κριτική στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΝ. ΓΑΛ.


σχετικα αρθρα