current views are: 1

1 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση11:27

Έκτακτη σύσκεψη στελεχών με τον Φώτη Κουβέλη

Στα άκρα έχει φτάσει σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση μερίδας στελεχών της ΔΗΜΑΡ με τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη. 

Δημοσίευση 11:27’
αρθρο-newpost

Στα άκρα έχει φτάσει σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση μερίδας στελεχών της ΔΗΜΑΡ με τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη. 

Γράφει η Τιτίκα Ανουσάκη
 
Στα άκρα έχει φτάσει σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση μερίδας στελεχών της ΔΗΜΑΡ με τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη
 
Οι πιέσεις και οι διαρροές πληθαίνουν μια μέρα πριν από το κρίσιμο συνέδριο της Αγίου Κωνσταντίνου που θα κρίνει το μέλλον του κόμματος που «γεννήθηκε» το 2010. 
 
Σε μια ύστατη προσπάθεια βουλευτές που τάσσονται υπέρ μιας πιο μετριοπαθούς πολιτικής και φλερτάρουν με τον κυβερνητικό Συνασπισμό επιχειρούν να πείσουν τον Φώτη Κουβέλη να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος.
 
Ο κλοιός γύρω από τον κ. Κουβέλη σφίγγει ολοένα και περισσότερο μετά τις δηλώσεις του τόσο για την Προεδρία της Δημοκρατίας για την οποία δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται όσο και για τις γέφυρες που χτίζει προς τον ΣΥΡΙΖΑ
 
Ο Φώτης Κουβέλης το τελευταίο διάστημα δεν αποκλείει μια συμμαχία με την Κουμουνδούρου ενώ έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη στους δύο πρώην κυβερνητικούς εταίρους. 
 
Η ΔΗΜΑΡ μετά το σοκ των ευρωεκλογών και των ποσοστών της αλλά και της συνεχιζόμενης φθοράς της όπως αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις, αναζητά μπούσουλα και προσανατολισμό. 
 
Η εσωτερική αντιπολίτευση χρεώνει στον Φώτη Κουβέλη το εκλογικό αποτέλεσμα εξαιτίας της μη ξεκάθαρης στάσης του κόμματος και ζητά επί της ουσίας την απομάκρυνσή του από την ηγεσία του κόμματος

σχετικα αρθρα