current views are: 2

9 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση18:18

Καταγγελίες Καμμένου κατά υπουργών και επιχειρηματιών (Βίντεο)

Σφοδρότατη επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. 

Δημοσίευση 18:18’
αρθρο-newpost

Σφοδρότατη επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. 

Σφοδρότατη επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος

Αναφερόμενος στην τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, σχολίασε πως «η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής δεν είναι αυτό που νομίζουν».

Τόνισε παράλληλα ότι την ώρα που η κυβέρνηση δεν λέει τίποτα για την διαγραφή του χρέους και στηρίζει την πολιτική Μέρκελ για συνέχιση της λιτότητας, «την ίδια στιγμή δημιουργεί νέους ολιγάρχες». 

Σχολιάζοντας τις αναφορές σε φωτογραφικές ρυθμίσεις προς όφελος μεγαλοεπιχειρηματιών ο παρατήρησε ότι «όλη η πολιτική σας είναι μια φωτογραφία».

Μίλησε για διάταξη «που προβλέπει την μετατροπή του αδικήματος της κατάχρησης δημοσίου χρήματος από κακούργημα σε πλημμέλημα, διάταξη της οποίας έκανε χρήση προκειμένου να αποφυλακιστεί ο Σ. Εμμανουήλ από την υπόθεση των υποβρυχίων». Όπως είπε, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου έσπευσε να τη διορθώσει, ωστόσο όπως ισχυρίστηκε ο κ. Καμμένος ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας πρόλαβε και τη χρησιμοποίσησε.

Δείτε το βίντεο:

«Μήπως έγινε αυτό για να μην μιλήσει; Μήπως έχουν κάνει χρήση κι άλλοι;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


σχετικα αρθρα