current views are: 3

13 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση15:17

Star Alert: Όλα παίζουν & Αυτά είναι – Οι κλώνοι του Μουτσινά, χωρίς τον Μουτσινά!

Μια φορά και ένα καιρό ήταν το «Δέστε τους»! Ως εκπομπή ήταν κάτι ανούσιο, όπου ακούγανε τραγούδια, παίζανε μεταξύ τους παιχνίδια, χορεύανε, λυσσάγανε ποιοι ντύνονται καλά και ποιοι όχι, γελάγαν όλοι μαζί και αναίτια σε έναν διαγωνισμό ποιος θα κρατήσει περισσότερο το γέλιο χωρίς να πονέσουν οι μυς του προσώπου του.

Δημοσίευση 15:17’
αρθρο-newpost

Μια φορά και ένα καιρό ήταν το «Δέστε τους»! Ως εκπομπή ήταν κάτι ανούσιο, όπου ακούγανε τραγούδια, παίζανε μεταξύ τους παιχνίδια, χορεύανε, λυσσάγανε ποιοι ντύνονται καλά και ποιοι όχι, γελάγαν όλοι μαζί και αναίτια σε έναν διαγωνισμό ποιος θα κρατήσει περισσότερο το γέλιο χωρίς να πονέσουν οι μυς του προσώπου του.

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Μια φορά και ένα καιρό ήταν το «Δέστε τους»! Ως εκπομπή ήταν κάτι ανούσιο, όπου ακούγανε τραγούδια, παίζανε μεταξύ τους παιχνίδια, χορεύανε, λυσσάγανε ποιοι ντύνονται καλά και ποιοι όχι, γελάγαν όλοι μαζί και αναίτια σε έναν διαγωνισμό ποιος θα κρατήσει περισσότερο το γέλιο χωρίς να πονέσουν οι μυς του προσώπου του. Και όλο αυτό ήταν πτυχωμένη, «νεανική» διασκέδαση που μόνο αν στους νέους της χώρας είχανε ρίξει ηρεμιστικά στον καφέ και παρακολουθούσαν δεμένοι σε μια καρέκλα σε κατατονία το μαρτύριο αυτό, θα δικαιολογούνταν!

Το μόνο που είχε εκείνη η εκπομπή ήταν η καταιγιστική, υπερπληθωρική, ευφυέστατη, επικοινωνιακή προσωπικότητα του Νίκου Μουτσινά, που έκανε όλους τους δορυφόρους του να κινούνται χωρίς να συγκρούονται γύρω του, ενώ είχε μια χάρη να δίνει κανονικές διαστάσεις στις γελοιότητες και στην ανουσιότητα κάποιο άλλοθι ύπαρξης, ώστε να είναι ανεκτή.

Με την αποχώρηση του Μουτσινά από την παρουσίαση, η συνεργάτης του Μαρία Ηλιάκη –μαζί με τον Μάκη Πουνέντη- κατευθύνθηκε στον ΣΚΑΪ όπου κάνει την ίδια εκπομπή, χωρίς την αιτία ύπαρξής της: τον Μουτσινά, δηλαδή! Κατά το «Δέστε τους», έκαναν τα βαφτίσια ως «Αυτά είναι», τηρώντας τις δυο λέξεις και το ευφυολόγημα!  Και βέβαια παίζουν παιχνιδάκια, είναι πολύ χαρούμενοι άνθρωποι, γελάνε πολύ, ακούνε τραγούδια και μετά τελειώνει η εκπομπή!

Έχει αρχίσει όμως η ίδια στον ALPHA, με άλλο τίτλο σχεδόν, το «Όλα Παίζουν» -φυσικά με δυο λέξεις και τάχα πονηρό!- όπου με το ίδιο πολύχρωμο, όλο γεωμετρικά σχήματα σκηνικό, έντονων αποχρώσεων πάντα, ώστε να βγάζουν μάτι και υπερφωτισμένα τα πάντα, που να βλέπεις και να αισθάνεσαι ένα βήμα πριν την επιληπτική κρίση, κάνουν την ίδια ανουσιότητα. Άλλη μια απογευματινή εκπομπή απολύτως κενή και επίσης, χωρίς την αιτία ύπαρξής της τον… Νίκο Μουτσινά! Τρεις κυρίες, οι Καινούργιου, Μαγγίρα και Καμηλά, δίνουν ρεσιτάλ η πρώτη αγχώδους αμηχανίας, η δεύτερη υστερικής υπερβολής και η τρίτη αμνησίας για την αιτία ύπαρξής της στο πλατό! Φωνές, χοροί, τσιριχτά γέλια, παιχνίδια με το κοινό απίστευτης ανοησίας, αλλά και άλλα μεταξύ τους εφάμιλλα των πρώτων. Ο άνδρας της παρέας, ο Γιώργος Λιανός, ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο, που τον έχει καταπιεί… λουτρώνας κροκόδειλος, παίζει μουσικές, λέει αστεία που δεν κυλιέσαι και στα πατώματα, χορεύει και προσπαθεί να αντέξει τη Μαγγίρα, που στη συγκεκριμένη εκπομπή είναι αποφασισμένη να έχει την πρώτη και την τελευταία τσιρίδα! Το μόνο καλό της πρώτης τους εκπομπής ήταν η καλεσμένη Κατερίνα Στανίση! Πάντα αυθεντική, πάντα αυτοσαρκαστική και απλή υπήρξε ο λόγος να αντέξεις φευγαλέα την εκπομπή, μόνο για να την ακούσεις να λέει το τραγουδάκι «Σ’ έχω κάνει Θεό»…    

Απορία: Δηλαδή τόσο στον ΣΚΑΪ, όσο και στον ALPHA είναι τρέλα ικανοποιημένοι από τα τηλεοπτικά προϊόντα τους και δίνουν συγχαρητήρια τα στελέχη μεταξύ τους για την σύγχρονη, φρέσκια, μοντέρνα τηλεόραση που κάνουν; Και τι νιώθουν; Τρελή χαρά; Αν πετάξουν το «χαρά», μόνο το «τρελή» θα το καταλάβαινα!