current views are: 1

14 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση04:35

Ο Ραγκούσης «απειλεί» μέσω facebook ότι θα πράξει το καθήκον του

Τι συμβαίνει  και ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, Γιάννης Ραγκούσης, «προειδοποιεί» μέσω facebook ότι θα πράξει το καθήκον του όπως η συνείδησή μου το επιτάσσει;

Δημοσίευση 04:35’
αρθρο-newpost

Τι συμβαίνει  και ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, Γιάννης Ραγκούσης, «προειδοποιεί» μέσω facebook ότι θα πράξει το καθήκον του όπως η συνείδησή μου το επιτάσσει;

Τι συμβαίνει  και ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, Γιάννης Ραγκούσης, «προειδοποιεί» μέσω facebook ότι θα πράξει το καθήκον του όπως η συνείδησή μου το επιτάσσει; Όπως μας διαβεβαιώνει, θα μάθουμε σύντομα. Από αυτά που αφήνει να εννοηθούν σε  δεύτερο  σχόλιο, πάντως, με το οποίο επανέρχεται, ο νους μας πάει στις αλλαγές που κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο δημόσιο, προκειμένου να το ελέγξει-όπως έχει κατηγορηθεί, προωθώντας τους δικούς του ανθρώπους. 

Όπως γράφει ο κ. Ραγκούσης:

Όπως δεν έχω εγκαταλείψει καμία μάχη αρχών και δεν έχω αφήσει ανυπεράσπιστη καμία θεσμική αλλαγή έτσι και σε αυτήν την περίπτωση θα δώσω τη μάχη μέχρι τέλους. 

Θα πράξω το καθήκον μου όπως η συνείδησή μου το επιτάσσει.  

Θα διαπιστώσετε σύντομα τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Ξεκαθαρίζω όμως …προς κάθε κατεύθυνση, πως το συγκεκριμένο θέμα, όχι για εμένα αλλά για το μέλλον αυτού του έρημου τόπου και αυτού του ταλαιπωρημένου λαού, είναι μείζονος σημασίας.  

Η αξιοκρατία είναι ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, που διαχωρίζει το παλιό από το νέο, το χθες από το αύριο.

Άρα, ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΕΛΟΣ, κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι …συντρόφισσες και σύντροφοι !

Στο δεύτερο σχόλιό του ο κ. Ραγκούσης αναφέρει:

Το χρωστάω στους φορολογούμενους πολίτες που απαιτούν ένα παραγωγικό κράτος, σε χιλιάδες άξιους και αξιοπρεπείς δημοσίους υπαλλήλους και σε δεκάδες βουλευτές που λοιδορούμενοι υπερψήφισαν το 2010 και στήριξαν αυτήν τη μεγάλη μεταρρύθμιση.
Το χρωστάω στους εκπροσώπους των εργαζομένων της ΑΔΕΔΥ ( οι οποίοι μάλιστα αγωνίστηκαν κόντρα στους απαράδεκτους συναδέλφους τους του Υπουργείου Οικονομικών) καθώς και του Συλλόγου αποφοίτων της εθνικής σχολής δημόσιας διοίκησης που με τόση συνέπεια πάλεψαν μαζί μας για την εδραίωση της αξιοκρατίας στην επιλογή των Διευθυντών….για ένα σύγχρονο κράτος.

Β.Σ.


σχετικα αρθρα