current views are: 2

14 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση09:38

Νίκος Παππάς: Όποιος ψηφίσει για Πρόεδρο κόβει τις γέφυρες μαζί μας

Την πολιτική επικαιρότητα σχολίασε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς. 

 

Δημοσίευση 09:38’
αρθρο-newpost

Την πολιτική επικαιρότητα σχολίασε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς. 

 

Την πολιτική επικαιρότητα σχολίασε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς

Μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, και απαντώντας στους ισχυρισμούς Καλαντζή είπε πως «θα χρειαστεί να περιμένει πάρα πολύ ο κ. Καλαντζής για την παραίτηση του κ. Σκουρλέτη. Άλλες παραιτήσεις συζητιούνται και διακινούνται, παρόλο που η κυβέρνηση υποτίθεται ότι πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και τα σενάρια για αλλαγή κυβέρνησης, ακόμα και πρωθυπουργού είναι ζωντανά, για αλλαγή ηγεσίας στον κυβερνητικό εταίρο». 

«Εμείς έχουμε την υποχρέωση να κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για να μην εκτραπεί η Δημοκρατία μας. Έχουν και ένα προληπτικό στοιχείο οι επισημάνσεις μας. Εμείς ήρθαμε να πούμε ότι υπάρχει και διατηρείται μία τέτοια συζήτηση. Είχαμε παρεμβάσεις και του κ. Καμμένου, είχαμε την παρέμβαση του κ. Κωνσταντόπουλου, είχαμε την παρέμβαση του κ. Καρατζαφέρη παλαιότερα», πρόσθεσε.

«Η δικαιοσύνη άλλες φορές αντιδρά, άλλες δεν αντιδρά. Δεν αντέδρασε όταν ο κ. Βενιζέλος είπε ότι έχει τα αμυντικά σχέδια της χώρας στο σπίτι του, ή όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένοπλες συνιστώσες. Δεν περιμέναμε και δεν θεωρούμε δόκιμη την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού, μετά την παρέμβαση της δικαιοσύνης. Εμείς αντιδράσαμε με ψυχραιμία. Αυτοί οι ανόητοι ισχυρισμοί δεν πείθουν κανέναν Έλληνα και καμία Ελληνίδα». 

Τέλος είπε πως «είναι διακηρυγμένη επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ η ευρύτερη συμπαράταξη των δυνάμεων στην πορεία προς τις εκλογές. Δεν νομίζω ότι κανείς θα εκπλαγεί αν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ βρεθούν δυνάμεις ευρύτερες που αυτή τη στιγμή δεν είναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Σε καμία περίπτωση τέτοιου τύπου τοποθετήσεις να μας σταματήσουν από το να βαδίζουμε εκεί που βαδίζουμε εδώ και 4 χρόνια και έχει φέρει αυτά τα πολιτικά αποτελέσματα για μας», ενώ πρόσθεσε ωστόσο πως «εάν κάποιος δεν θεωρήσει ότι είναι σημαντικό να τερματιστεί αυτή η πολιτική και ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κόβει τις γέφυρες συνεργασίας μαζί μας».


σχετικα αρθρα