current views are: 1

18 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση09:37

Νέες αλλαγές στο Twitter

Το Twitter δοκιμάζει ένα χαρακτηριστικό για το timeline των χρηστών του.

Δημοσίευση 09:37’
αρθρο-newpost

Το Twitter δοκιμάζει ένα χαρακτηριστικό για το timeline των χρηστών του.

Το Twitter δοκιμάζει ένα χαρακτηριστικό για το timeline των χρηστών του, μέσω του οποίου θα εμφανίζονται tweets από χρήστες που δεν ακολουθούν, καθώς και τη δυνατότητα ακρόασης μουσικής απευθείας από “τιτιβίσματα”.

Έχει παρατηρηθεί ότι αρκετοί χρήστες συνηθίζουν να κάνουν retweet σε tweets λογαριασμών που δεν ακολουθούν κι έτσι το Twitter θα εμφανίζει στο timeline των χρηστών του τα σχετικά δημοσιεύματα.

Αυτό θα γίνει με τη χρήση ενός ειδικού αλγορίθμου, που έχει να κάνει με τη σχέση που έχουν αυτοί οι “άγνωστοι” λογαριασμοί με τους followers των χρηστών.

Μπορεί το Twitter να υποστηρίζει ότι έτσι γίνεται περισσότερο ενδιαφέρον το κοινωνικό δίκτυο, ωστόσο έχουν ήδη εμφανιστεί οι πρώτες αντιδράσεις.

Εκτός από αυτό το νέο χαρακτηριστικό στο timeline, το Twitter δίνει σύμφωνα με το e-pcmag.gr, τη δυνατότητα ακρόασης μουσικής απευθείας από αναρτήσεις, τα λεγόμενα Twitter Audio Cards.

Αυτό παρέχεται σε συνεργασία με το SoudCloud (το οποίο είχε επιχειρήσει να εξαγοράσει παλαιότερα) επιτρέποντας στους χρήστες της εφαρμογής για smartphone του Twitter να ακούν μουσική και podcasts που ποστάρει κάποιος, με ένα άγιγμα στο συνημμένο link.


σχετικα αρθρα