current views are: 1

23 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση05:30

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Νιώθω τύψεις ως μπαμπάς»!

Για το πόσο άλλαξαν οι ισορροπίες στη σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη με τον ερχομό της κόρης του μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης​.

Δημοσίευση 05:30’
αρθρο-newpost

Για το πόσο άλλαξαν οι ισορροπίες στη σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη με τον ερχομό της κόρης του μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης​.

Για το πόσο άλλαξαν οι ισορροπίες στη σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη με τον ερχομό της κόρης του αλλά και τον λόγο που δεν πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης στο περιοδικό Like:

– Νιώθεις ενοχές ως μπαμπάς επειδή δουλεύεις πολλές ώρες;
Νιώθω τύψεις αλλά έτσι με βρήκε εξαρχής η μικρή. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτοί είναι οι ρυθμοί της ζωής μου. Είναι λίγο αλκοολισμός αυτή η δουλειά και εγώ πρέπει να παραδεχτώ πως είμαι εξαρτημένος. Κάθισα το καλοκαίρι δυο μήνες και μετά από 15 ημέρες, ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά.

– Αλλάζουν οι ισορροπίες σε μία σχέση με τον ερχομό ενός παιδιού;
Σίγουρα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές γιατί πλέον και οι δυο μας έχουμε επικεντρωθεί σε έναν τρίτο άνθρωπο. Δεν γίνεται η σχέση ενός ζευγαριού να παραμείνει η ίδια, όπως πριν. Η σχέση εξελίσσεται και όλοι καλούμαστε να προσαρμοστούμε στις νέες καταστάσεις.

– Σέβεσαι ακόμη περισσότερο τη Βάσω τώρα;
Πάντα τη σεβόμουν πάρα πολύ και την θαύμαζα οπότε δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι. Απλά ίσως τώρα την θαυμάζω ακόμη περισσότερο, βλέποντας τη συμπεριφορά της απέναντι στο παιδί. 

– Θρησκευτικό γάμο θα κάνετε;
Θρησκευτικό γάμο δεν πρόκειται να κάνουμε ποτέ. Και στο λέω εγγυημένα αυτό. Δεν την μπορώ καθόλου τη διαδικασία του γάμου και όλο αυτό το «πανηγυράκι». Εκνευριζόμουν με τη διαδικασία και τις προετοιμασίες της βάπτισης της κόρης μας, πόσο μάλλον του γάμου.


σχετικα αρθρα