current views are: 1

23 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση08:54

Το «Ξενοδοχείο Παράδεισος» στο θέατρο Προσκήνιο

Το «Ξενοδοχείο Παράδεισος» από τις 17 Οκτωβρίου υποδέχεται τα παράνομα ζευγαράκια και όχι μόνο.

Δημοσίευση 08:54’
αρθρο-newpost

Το «Ξενοδοχείο Παράδεισος» από τις 17 Οκτωβρίου υποδέχεται τα παράνομα ζευγαράκια και όχι μόνο.

Το «Ξενοδοχείο Παράδεισος» από τις 17 Οκτωβρίου υποδέχεται τα παράνομα ζευγαράκια και όχι μόνο, τους θεατρόφιλους και όχι μόνο, όσους θέλουν να γελάσουν με την καρδιά τους και όχι μόνο, προσφέροντας μια φωλίτσα φτιαγμένη για δυο πουλάκια, ένα κάδρο για μια όμορφη εικόνα όπου η κυρία να νιώθει ασφαλής. Εχεμύθεια, ασφάλεια, διακριτικότις!

Η τρελή τρελή κωμωδία του Ζώρζ Φεϋντώ, ξεκινάει στο «Θέατρο Προσκήνιο». Με φρέσκια, νεανική ματιά, η παράσταση σατιρίζει την αστική τάξη και την υποκρισία της μέσα από χιουμοριστικές καταστάσεις και απίστευτη πλοκή. Μια φάρσα- χιονοστοιβάδα, όπου όλοι όσοι δεν θα έπρεπε να συναντηθούν, πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο, προκαλώντας το ασυγκράτητο γέλιο του θεατή.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Με υψηλές προσδοκίες πάθους, ένα παράνομο ζευγάρι, πηγαίνει στο αμφιβόλου φήμης ξενοδοχείο. Όταν ένας- ένας, οι «ιδιαίτεροι» ήρωες του έργου, αρχίζουν να καταφθάνουν στο ίδιο μέρος, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, το φυτίλι της κωμωδίας πυροδοτείται….

Πληροφορίες παράστασης:

Θέατρο Προσκήνιο: Στουρνάρη & Καπνοκοπτηρίου 8, τηλ. 210-8211855,
Πρεμιέρα: 17/10 για το Φεστιβάλ Μικρό Παρίσι των Αθηνών
Μέρες: Παρασκευή και Σάββατο 21.00 και από 5/11 Τετάρτη και Πέμπτη 20.00
Εισιτήρια: 12 κανονικό, 9 μειωμένο

Σκηνοθεσία- Διασκευή: Γιάννης Μακρόπουλος
Παίζουν: Γιάννης Μακρόπουλος, Τόνια Καζάκου, Έφη Κιούκη, Κωνσταντίνος Καραγάνης, Δημήτρης Σέρμπος, Λήδα Αναστασοπούλου, Γιάννης Τζέμης, Υρώ Μακρή, Καλλιόπη Μανδρέκα, Αγγελίνα Κλαυδιανού, Ηρώ Λέφα, Βασίλης Ζώης, Γιώργος Ιωσιφίδης
Σκηνικά- Κοστούμια: Ανδρέας Παρασκευόπουλος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Σέρμπος
Κατασκευή Κουστουμιών: Μάριος Δανέσσης
Αφίσα: Σοφία Βάλβη


σχετικα αρθρα