current views are: 1

23 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση11:35

3η Γιορτή Βιβλίου – Bazaar στη Θεσσαλονίκη

Η μεγαλύτερη γιορτή βιβλίου διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσίευση 11:35’
αρθρο-newpost

Η μεγαλύτερη γιορτή βιβλίου διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης και η Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλίου Ελλάδος  συνδιοργανώνουν από 23 Οκτωβρίου και μέχρι 18 Νοεμβρίου 2014 τη μεγαλύτερη Γιορτή Βιβλίου της Θεσσαλονίκης, η οποία θα δώσει και μια γιορταστική νότα στην πόλη εν όψει και των εορταστικών εκδηλώσεων της.

Η αγάπη και η στήριξη του βιβλιόφιλου κοινού από τη Θεσσαλονίκη  αλλά και των γύρω νομών της Βόρειας Ελλάδας σε όλες μας τις διοργανώσεις, δείχνει, ότι είναι αναγκαίο και λόγω της οικονομικής δυσχέρειας και της κρίσεως να συμμετέχουν και να μπορούν να προμηθεύονται  βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η 3Η Γιορτή Βιβλίου-Bazaar Θεσσαλονίκης γίνεται προς όφελος των επισκεπτών μικρών και μεγάλων, μαθητών, φοιτητών, εκπαιδευτικών, γονέων, η δε λειτουργία της θα συμβάλλει θετικότερα για όλους τους βιβλιόφιλους που θα προμηθευτούν τα βιβλία της αρεσκείας τους σε πολύ χαμηλές τιμές μετά από την έκπτωση των εκδοτών που είναι 70% .

Στη Γιορτή του Βιβλίου-Bazaar συμμετέχουν εκατοντάδες εκδοτικοί οίκοι από όλη την Ελλάδα με χιλιάδες τίτλους βιβλίων όλων των κατηγοριών.

Βιβλία που ξεκινούν από 0,50 λεπτά, 1,00 -2,00, 3,00 ευρώ.

Ημερομηνία: Από 23 Οκτωβρίου και μέχρι 18 Νοεμβρίου 2014

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά  και σαββατοκύριακα  από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ