current views are: 1

30 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση13:59

Πατριανάκου: Έχουν γίνει λάθος χειρισμοί αλλά έχουμε σειρά θετικών εξελίξεων

Για το μήνυμα ενότητας που εξέπεμψε η συνάντηση Σαμαρά-Καραμανλή μίλησε η βουλευτής της ΝΔ Φεβρωνία Πατριανάκου. 

Δημοσίευση 13:59’
αρθρο-newpost

Για το μήνυμα ενότητας που εξέπεμψε η συνάντηση Σαμαρά-Καραμανλή μίλησε η βουλευτής της ΝΔ Φεβρωνία Πατριανάκου. 

Για το μήνυμα ενότητας που εξέπεμψε η συνάντηση ΣαμαράΚαραμανλή μίλησε η βουλευτής της ΝΔ Φεβρωνία Πατριανάκου

Μιλώντας στον Realfm και την εκπομπή των Τάκη Χατζή και Μάκη Γεωργίου είπε πως όταν συναντούνται ο πρώην πρωθυπουργός με τον νυν μόνο κάτι καλό μπορεί να προκύψει. «Πρόκειται για ένα ευρύτερο μήνυμα ενότητας», τόνισε. 
Σχετικά με την οικονομία είπε πως δεν χρειάζεται τρια πράγματα: αστάθεια ανασφάλεια αβεβαιότητα. «Κι εκεί που πηγαίναμε στην επόμενη μέρα ετέθη με βίαιο και άτσαλο τρόπο το θέμα των πρόωρων εκλογών με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, εκ μέρους της αντιπολίτευσης.»

Αναφορικά με τους κυβερνητικούς χειρισμούς η κ. Πατριανάκου είπε πως δεν ήταν και οι καλύτεροι στο Παρίσι ωστόσο πρόσθεσε πως η κυβέρνηση έχει σειρά θετικών εξελίξεων στην οικονομία που πρέπει να πιστωθούν. «Μπαίνουμε σε φάση ανάπτυξης και το θέμα είναι να είναι βιώσιμη και διαρκής», επισήμανε, 

Τέλος η κ. Πατριανάκου τόνισε πως «οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να συνεχίσουν να γίνονται με τον ίδιο ρυθμό, κάτι που επεσήμανε και η έκθεση του γραφείου του προϋπολογισμού του κράτους στη Βουλή». «Χωρίς μεταρρυθμίσεις η οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα χαρακτηρίζεται από στασιμότητα, ύφεση και μετά αφανισμό», κατέληξε.  


σχετικα αρθρα