current views are: 3

14 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση17:17

Οι 10 must προορισμοί για Χριστούγεννα με μαγιό

Έχεις βαρεθεί να σε κυνηγάει η μάνα σου με ένα κουραμπιέ, ένα μελομακάρονο ή το τηγάνι με την τηγανιά για να σε ταΐσει;

Δημοσίευση 17:17’
αρθρο-newpost

Έχεις βαρεθεί να σε κυνηγάει η μάνα σου με ένα κουραμπιέ, ένα μελομακάρονο ή το τηγάνι με την τηγανιά για να σε ταΐσει;

Έχεις βαρεθεί να σε κυνηγάει η μάνα σου με ένα κουραμπιέ, ένα μελομακάρονο ή το τηγάνι με την τηγανιά για να σε ταΐσει; Δεν θέλεις να σε ξυπνάνε με κάλαντα τα παιδάκια; Θέλεις να ζήσεις κάτι μοναδικό, που να θυμάσαι για μια ζωή; Δες τους δέκα τελειότερους τουριστικούς προορισμούς για Χριστούγεννα με μαγιό. Και αν δεν μπορείς να πας φέτος, και του χρόνου εκεί θα είναι! Απλά, βαλ’ το στόχο…

Ντουμπάι

Η… μαγεία της Ανατολής σε συνδυασμό με τη φουτουριστική ματιά της Δύσης. Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, αλλά κοίτα να μην την πέσεις σε καμιά ντόπια. Άλλωστε, εκεί θα βρεις πολίτες από όλη την υφήλιο!

Αυστραλία

Καρχαρίες, γυναίκες, παραλίες, Αη Βασίληδες, μπαρ, κλαμπ… Από όλα έχει το μενού. Αν θες να ζήσεις κάτι ξεχωριστό, μείνε μακριά από ταβέρνας με ονομασία «Zorba the Greek» ή «Parthenon».

Χαβάη

Μαγικές παραλίες, άνθρωποι χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι, άφθονα ψάρια, διασκέδαση… Βέβαια, τα Χριστούγεννα θα τα νιώσεις στο πετσί σου, αλλά όχι με κάλαντα και μελομακάρονα!

Μαυρίκιος

Από σβησμένα ηφαίστεια και πλούσιο θαλάσσιο βυθό, μέχρι τις ατέλειωτες παραλίες για να την πέσεις και να φλερτάρεις με γυναίκες, μέχρι να πέσει το σκοτάδι και να συνεχίσεις και πάλι να φλερτάρεις με γυναίκες, στα μπαρ. Δεν είναι όνειρο, είναι η ζωή σου στον Μαυρίκιο.

Μαλδίβες

Αν έχεις βρει τη γυναίκα των ονείρων σου, οι Μαλδίβες αποτελούν σύμφωνα με το travelstyle.gr, τον must visit προορισμό για να ζήσετε στον επίγειο παράδεισο! Έστω και για μια εβδομάδα… Τι καλύτερο από το να μπαίνει ο νέος χρόνος -ο όποιος νέος χρόνος- σε μια από τις μοναδικές της παραλίες. Ολομόναχοι!

Μπάλι

Παραλίες βγαλμένες από όνειρα, μπιτσόμπαρα, γυμνασμένες γυναίκες έτοιμες για όλα -κυρίως απόΑυστραλία. Αν υπήρχε Αϊ Βασίλης, εκεί θα έκανε διακοπές!

Ταϊλάνδη

Μπιτσόμπαρα, άνθρωποι από κάθε γωνιά της γης, κοκτέιλ… Τι άλλο θέλεις; Α, ναι γυναίκες! Σε αφθονία και με πολύ… φιλική διάθεση. Μιλάμε πάντα για τουρίστριες, ε; Μην ξεχνιόμαστε!

Ρίο

Στην παραλία της Κόπα Καμπάνα συγκεντρώνονται οι καλύτεροι κώλοι της υφηλίου. Έχε μαζί σου και τη φωτογραφική μηχανή, για το μοναδικό θέαμα που θα δεις!

Μαϊάμι

H πρωτεύουσα της νυχτερινής ζωής παγκοσμίως… Μπορείς από το μεσημεράκι να αρχίσεις να λες τα… κάλαντα, σε διάφορες αιθέριες υπάρξεις στις παραλίες, ξεχωρίζοντάς τες μόνο από το χρώμα του στρινγκ που φοράνε. Κορμιά μαυρισμένα, χτισμένα…

Κούβα

Ρούμι, πούρα, ήχοι τρομπέτας που σκίζουν τον αέρα της νύχτας και όμορφες γυναίκες… Αυτά για το βράδυ. Καταγάλανες ακτές, χιλιόμετρα αμμώδους παραλίας, κοκτέιλ και όμορφες γυναίκες. Αυτά για την ημέρα. Πειστήκατε, ε;