current views are: 1

19 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση16:11

Θεοδωράκης: «Να μην παίζουμε τζόκερ με την προεδρική εκλογή»

Συναντηση με τον Σταύρο Θεοδωράκη είχε στο Μέγαρο Μαξιμου για μία ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Δημοσίευση 16:11’
αρθρο-newpost

Συναντηση με τον Σταύρο Θεοδωράκη είχε στο Μέγαρο Μαξιμου για μία ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Συνάντηση με τον Σταύρο Θεοδωράκη είχε στο Μέγαρο Μαξιμου για μία ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού», εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου δήλωσε χαρακτηριστικά οτι πρέπει να σταματήσει να παίζεται τζόκερ με την προεδρική εκλογή.

«Αυτή η αστάθεια πρέπει να τελειώσει. Οι άνθρωποι που διεκδικούν την εξουσία, ο κ. Σαμαράς και ο κ. Τσίπρας, να συνεννοηθούν και με αμοιβαίες υποχωρήσεις να βρεθεί λύση», δήλωσε σημειώνοντας οτι το «Ποτάμι» υποστηρίζει την εκλογή από αυτή τη Βουλή ισχυρού προέδρου.

Επίσης ο κ. Θεοδωράκης είπε οτι πρότεινε να γίνει τώρα Συνταγματική αναθεώρηση που θα αλλάξει την ασυλία των πολιτικών, να αλλάξει ο εκλογικός νόμος και οι εκλογικές περιφέρειες να γίνουν μικρότερες, να βρεθεί μια πατριωτική λύση για το χρέος και να γίνουν εκλογές το Νοέμβριο του 2015.

«Ο πρωθυπουργός επιμένει οτι οι εκλογές πρεπει να γίνουν το 2016» απάντησε μετά απο σχετική ερώτηση ενω παράλληλα είπε οτι ο κ. Σαμαράς πιστεύει πως πρέπει να μιλήσουμε δυναμικά για τη Σύνταγματικη αναθεώρηση.

Επιπλέον, ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι θα συναντηθεί και με τον κ. Τσίπρα ενω η ατζέντα θα καθοριστεί και από τις διαθέσεις της άλλης πλευράς.


σχετικα αρθρα