current views are: 1

25 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση21:04

«Λυπάμαι που τον σκότωσα, θα έκανα το ίδιο»

Αμετανόητος εμφανίζεται ο Ντάρεν Ουίλσον που σκότωσε τον Αύγουστο  τον άοπλο νεαρό μαύρο Μάικλ Μπράουν στο Φέργκιουσον.

Δημοσίευση 21:04’
αρθρο-newpost

Αμετανόητος εμφανίζεται ο Ντάρεν Ουίλσον που σκότωσε τον Αύγουστο  τον άοπλο νεαρό μαύρο Μάικλ Μπράουν στο Φέργκιουσον.

Αμετανόητος εμφανίζεται ο Ντάρεν Ουίλσον που σκότωσε τον Αύγουστο  τον άοπλο νεαρό μαύρο Μάικλ Μπράουν στο Φέργκιουσον των ΗΠΑ.

Σε συνέντευξή του στο  τηλεοπτικό δίκτυο ABC δήλωσε ότι δεν θα έκανε τίποτα διαφορετικό. Ο Ουίλσον είπε στον Τζορτζ Στεφανόπουλος ότι δεν εκτέλεσε τον νεαρό μαύρο στις 9 Αυγούστου, αλλά ότι φοβήθηκε για τη ζωή του στη διάρκεια της αντιπαράθεσής του με τον πιο μεγαλόσωμο Μπράουν και ότι απλώς έκανε τη δουλειά του.

Ο αστυνομικός υπογράμμισε ότι λυπάται για την απώλεια της ζωής του νεαρού, όμως επεσήμανε ότι έχει καθαρή τη συνείδησή του σχετικά με τις ενέργειές του.

Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος του προαστίου του Σεντ Λούις, διαμήνυσε πως δεν έχει ληφθεί απόφαση για το μέλλον του αστυνομικού.

Ο Ουίλσον έχει τεθεί σε αργία, αλλά συνεχίζει να πληρώνεται, από τις 9 Αυγούστου, οπότε σημειώθηκε το τραγικό συμβάν, καθώς εκκρεμεί η ολοκλήρωση της εσωτερικής έρευνας της αστυνομίας, σημείωσε ο Νόουλς.

Παράλληλα ο δήμαρχος του Φέργκιουσον κατήγγειλε ότι η Εθνοφρουρά δεν αναπτύχθηκε αρκετά γρήγορα στην πόλη, μετά τις ταραχές που ξέσπασαν χθες το βράδυ.

«Η απόφαση να καθυστερήσει η ανάπτυξη της Εθνοφρουράς είναι ιδιαίτερα ανησυχητική», είπε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. 


σχετικα αρθρα