current views are: 2

28 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση21:40

Δώδεκα συλλήψεις στη Στερεά Ελλάδα

Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν, συνολικά στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για διάφορα αδικήματα.

Δημοσίευση 21:40’
αρθρο-newpost

Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν, συνολικά στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για διάφορα αδικήματα.

Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν, συνολικά στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

  • Ημεδαπός στη Θήβα, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία.
  • Τρία άτομα (ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, καθώς και μία αλλοδαπή στη Θήβα), σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
  • Τέσσερις αλλοδαποί (δύο στη Χαλκίδα, ένας στην Αράχωβα Βοιωτίας και ένας στο Γουλέμι Φθιώτιδας), οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια. Επιπλέον, σε βάρος του ενός εκ των τεσσάρων συλληφθέντων, σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία.
  • Αλλοδαπός στο Δήλεσι Βοιωτίας, για παράβαση υγειονομικού ενδιαφέροντος.
  • Τρεις ημεδαποί (ένας στη Θήβα, ένας στη Κύμη Ευβοίας και ένας στη Λιβαδειά), για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Σε βάρος των μη νόμιμων μεταναστών θα κινηθεί η διαδικασία απέλασης, ενώ οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.