current views are: 5

10 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση12:24

H καυστική απάντηση Λιγνάδη: Ο Ρουβάς και… οι φυλακές Διαβατών!

Ο Σάκης Ρουβάς ως “Διόνυσος” στις Βάκχες ήταν επιλογή του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο δαιμόνιος σκηνοθέτης πίστεψε από την πρώτη στιγμή σε εκείνον και τις υποκριτικές του ικανότητες.

Δημοσίευση 12:24’
αρθρο-newpost

Ο Σάκης Ρουβάς ως “Διόνυσος” στις Βάκχες ήταν επιλογή του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο δαιμόνιος σκηνοθέτης πίστεψε από την πρώτη στιγμή σε εκείνον και τις υποκριτικές του ικανότητες.

Ο Σάκης Ρουβάς ως “Διόνυσος” στις Βάκχες ήταν επιλογή του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο δαιμόνιος σκηνοθέτης πίστεψε από την πρώτη στιγμή σε εκείνον και τις υποκριτικές του ικανότητες.

Έδωσε λοιπόν, τις δικές του απαντήσεις για τα όσα συνέβησαν στην εκδήλωση της Δευτέρας στο Μέγαρο για τα βραβεία Κάρολος Κουν, κάνοντας λογοπαίγνια και χρησιμοποιώντας αρκετά δηκτικές εκφράσεις.

Διαβάστε τι έγραψε ακριβώς στο facebook του: 

«Λοιπον,φιλοι/ες μου,για να μη χανουμε και τα λιγα γραμμαρια χιουμορ που μας απεμεινε: Προσπερνω τα…ιλαροτραγικα παρεπομενα της βραβευσεως του Ρουβα(τη “γνωμη” μου για εκεινον,την εξεφρασα δυο χρονια πισω,επιλεγοντας τον να παιξει ΑΥΤΟΝ το Διονυσο, σε ΑΥΤΕΣ τις “ΒΑΚΧΕΣ”-οπως εχω επιλεξει αλλους,αλλιως,σε αλλες δουλειες μου).Βρισκω,ομως, ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ την προταση για Αστυνομια θεατρου!!!Μηπως γνωριζει κανεις ποιοι και ποσοι θα την απαρτιζουν,τι προσοντα+εφοδια απαιτουνται και ποτε γινονται οι αιτησεις? Γιατι σκεφτομαι,σε μια βδομαδα, με το που θα ανεβασω το “ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ”,στο Εθνικο -εαν,φυσικα, δεν εχω φυλακισθει απο εκεινη ως τοτε-να ενταχθω στο δυναμικο της και να ξεκινησω καλλιτεχνικες επιχειρησεις”ΣΚΟΥΠΑ”(με φαρασι και τσοκαρα)!!!Λεω μαλιστα να κανω αρχη συλληψεων, με τους ημιμαθεις κουλτουριαρηδες,τους δηθεν ηθικολογους,τους μιζερους,τους ασχημολαγνους και,το κατιναριο!Ακουσα πως εχει ηδη διαμορφωθει σχετικη πτερυγα στις φυλακες Διαβατών.Αληθευει; (Καθε πληροφορια θα ειναι πολυτιμη, σας ευχαριστω!)».


σχετικα αρθρα