current views are: 1

22 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση09:16

Στην κεντρική αγορά του Ρέντη ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης

Την Κεντρική Αγορά Αθηνών, στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη, επισκέφθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης. 

Δημοσίευση 09:16’
αρθρο-newpost

Την Κεντρική Αγορά Αθηνών, στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη, επισκέφθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης. 

Την Κεντρική Αγορά Αθηνών, στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη, επισκέφθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης και η περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Λαμπρίδου, ενώ πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι από κλιμάκια ελεγκτών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της απόφασης της περιφερειακής αρχής για εντατικοποίηση των ελέγχων, που διενεργούνται στην αγορά, λιανικής και χονδρικής πώλησης, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις, απ’ όπου γίνεται η διακίνηση κρέατος σχεδόν για όλη την Αττική και ενημερώθηκε για τα θέματα, που απασχολούν τους εμπόρους.

«Η νέα περιφερειακή αρχή θεωρεί ότι δεν δικαιολογείται καμία ανοχή ή ολιγωρία στα θέματα δημόσιας υγείας. Γι’ αυτό χρειάζεται εγρήγορση και συστηματική προσπάθεια απ’ όλους τους εμπλεκόμενους αλλά και άμεση στελέχωση των ελεγκτικών Υπηρεσιών, ώστε να ανταποκρίνονται στο δύσκολο έργο τους» τόνισε σε δηλώσεις του ο Γ. Γαβρίλης.


σχετικα αρθρα