current views are: 1

22 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση09:36

Επιχειρηματίας διαμαρτύρεται από… το περβάζι της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου!

Σε περβάζι ύψους 80 μέτρων πάνω από παράθυρο που βρίσκεται στην πρόσοψη της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου κατάφερε να σκαρφαλώσει ένας ιταλός επιχειρηματίας. 

Δημοσίευση 09:36’
αρθρο-newpost

Σε περβάζι ύψους 80 μέτρων πάνω από παράθυρο που βρίσκεται στην πρόσοψη της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου κατάφερε να σκαρφαλώσει ένας ιταλός επιχειρηματίας. 

Σε περβάζι ύψους 80 μέτρων πάνω από παράθυρο που βρίσκεται στην πρόσοψη της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου κατάφερε να σκαρφαλώσει, περνώντας τα μέτρα ασφαλείας, ένας ιταλός επιχειρηματίας, για να διαμαρτυρηθεί κατά της ισχύουσας νομοθεσίας που, όπως καταγγέλλει, ευθύνεται για το γεγονός ότι έχασε την επιχείρησή του, το εστιατόριο “La Voce della Luna” στην παραλία της Τεργέστης.

Ο Μαρτσέλο ντι Φινίτσιο φαίνεται ότι χρησιμοποιήσε σχοινιά αναρρίχησης για να προσεγγίσει το περβάζι αργά χθες το βράδυ από ένα μπαλκόνι που είναι προσβάσιμο στους τουρίστες. Σήμερα το πρωί βρισκόταν ακόμη εκεί.

Τηλεοπτικά πλάνα τον εμφανίζουν να στέκεται στο περβάζι μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο. Ο ίδιος, μάλιστα, ανέβασε μία φωτογραφία του στο Facebook που δείχνει ένα σχοινί να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του και μία άλλη που δείχνει τα πόδια του στην άκρη του περβαζιού.

Το περβάζι, όπου πέρασε τη νύχτα ο Ντι Φινίτσιο, βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κεντρικό μπαλκόνι όπου ο πάπας Φραγκίσκος αναμένεται να απευθυνθεί στο πλήθος την Ημέρα των Χριστουγέννων.

Ο Ντι Φινίτσιο, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχασε την άδεια της επιχείρησής του εξαιτίας των αλλαγών στην ευρωπαϊκή και ιταλική νομοθεσία πριν από μερικά χρόνια που κατέστησαν τον τομέα πιο ανταγωνιστικό, ζητούσε συνάντηση με τον ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι, σύφωνα με τα ιταλικά μμε.

Να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πέμπτη φορά τα τελευταία χρόνια που ο Ντι Φινίτσιο διαμαρτυρήθηκε με αυτό τον τρόπο στο Βατικανό. 


σχετικα αρθρα