current views are: 1

31 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση07:40

Δραματικές εκκλήσεις των συγγενών αγνοουμένων του Norman Atlantic (Βίντεο)

Δεν έχει τέλος το δράμα που βιώνουν από την Κυριακή εκατοντάδες οικογένειες εξαιτίας της ναυτικής τραγωδίας του Norman Atlantic. 
 
 

Δημοσίευση 07:40’
αρθρο-newpost

Δεν έχει τέλος το δράμα που βιώνουν από την Κυριακή εκατοντάδες οικογένειες εξαιτίας της ναυτικής τραγωδίας του Norman Atlantic. 
 
 

 
Δεν έχει τέλος το δράμα που βιώνουν από την Κυριακή εκατοντάδες οικογένειες εξαιτίας της ναυτικής τραγωδίας του Norman Atlantic
 
Έπειτα από τρία 24ωρα και ακόμα επικρατεί το απόλυτο κομφούζιο σχετικά με τον αριθμό των επιβαινόντων και πλέον τον αριθμό των αγνοουμένων. 
 
Οι συγγενείς τους αγωνιούν, ανεβαίνουν τον Γολγοθά τους και όπως καταγγέλλουν η ενημέρωση που όφειλαν να έχουν είναι ανύπαρκτη. Δεν ξέρουν καν σε ποια ιταλική πόλη, σε ποιο λιμάνι να αναζητήσουν τους δικούς τους ανθρώπους.
 
 
Υπάρχουν άνθρωποι που δεν βρίσκουν τους συγγενείς τους σε καμία από τις λίστες ούτε στους διασωθέντες, ούτε και στους αγνοούμενους. 
 
Την ίδια ώρα 130 άνθρωποι εκ των οποίων 118 Έλληνες, επιβάτες του μοιραίου πλοίου «Norman Atlantic», αποβίβασε στο λιμάνι του Πρίντεζι το ιταλικό πολεμικό πλοίο «San Giorgio». Τον επαναπατρισμό των Ελλήνων έχει αναλάβει το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ ήδη, η αεροπορική εταιρεία Aegean θα μεταφέρει με αεροσκάφος της 105 Έλληνες.
 
Η διασταύρωση με τις λίστες των επιβατών που επέβαιναν στο «Norman Atlantic» θα συνεχιστεί και σήμερα μεταξύ των ελληνικών και των ιταλικών Αρχών. 
 
Η ναυλώτρια εταιρεία ΑΝΕΚ πάντως με νεότερη ενημέρωση που απέστειλε προς το Αρχηγείο του Λιμενικού ΣώματοςΕλληνικής Ακτοφυλακής, τονίζει ότι η λίστα επιβαινόντων του δρομολογίου του πλοίου «Norman Atlantic» ΠάτραΗγουμενίτσαΑγκόνα στις 27/12/2014 περιλαμβάνει 474 άτομα.

σχετικα αρθρα