current views are: 2

31 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση19:08

Με φωτογραφίες στα χέρια ρωτούν αν είδαν τους συγγενείς τους (Βίντεο)

Λυγίζουν κάθε Έλληνα οι δραματικές ώρες που ζουν τα τελευταία 24ωρα οι συγγενείς των αγνοουμένων από τη ναυτική τραγωδία του Norman Atlantic.

Δημοσίευση 19:08’
αρθρο-newpost

Λυγίζουν κάθε Έλληνα οι δραματικές ώρες που ζουν τα τελευταία 24ωρα οι συγγενείς των αγνοουμένων από τη ναυτική τραγωδία του Norman Atlantic.

Επιμέλεια: Μαίρη Πολλάλη

Λυγίζουν κάθε Έλληνα οι δραματικές ώρες που ζουν τα τελευταία 24ωρα οι συγγενείς των αγνοουμένων από τη ναυτική τραγωδία του Norman Atlantic

Οι στιγμές που διαδραματίστηκαν σήμερα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπου κατέφθασε η πτήση της Aegean με 106 διασωθέντες, σοκάρουν. Με κινητά και φωτογραφίες των δικών τους ανθρώπων στα χέρια, συγγενείς αγννουμένων, ρωτούν τους επιβάτες που γλίτωσαν από το θάνατο, αν έχουν δει κάπου τον πατέρα, τον αδελφό, το γιο τους. 

Την ίδια ώρα, το χάος με τις λίστες συνεχίζεται, με τις ιταλικές αρχές να αλλάζουν κάθε ώρα τον αριθμό των επιβατών, των αγννουμένων, ακόμη και των νεκρών που τώρα κατεβάζουν στους 10. 

Δάκρυα χαράς για τους επιζήσαντες

Συγκινητικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όταν προσγειώθηκε η πτήση της Aegean με τους 106 έλληνες διασωθέντες, από το Μπρίντιζι της Ιταλίας. Οι ώρες αγωνίας έλαβαν τέλος για τους περισσότερους από του έλληνες επιβαίνοντες του μοιραίου πλοίου, όταν επαναπατρίστηκαν με ασφάλεια και συνάντησαν και πάλι τις οικογένειές τους.

Οι επιβάτες που έζησαν τον εφιάλτη πάνω στο Norman Atlantic αγκαλιάζουν τους συγγενείς τους και ξεσπούν σε λυγμούς. 


σχετικα αρθρα