ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραχήλ Μακρή: Αν χρειαστεί θα κόψουμε μόνοι μας 100 δισ. ευρώ (Βίντεο)

Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου 2015, 17:07 / Ανανεώθηκε 15 Ιανουαρίου 2015, 18:28
Facebook Twitter Whatsapp

Άφωνους άφησε η Ραχήλ Μακρή τους καλεσμένους εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Flash στην Κοζάνη, στην οποία εμφανίστηκε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άφωνους άφησε η Ραχήλ Μακρή τους καλεσμένους εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Flash στην Κοζάνη, με την αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κόψει ευρώ, αν χρειαστεί, στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όταν ο ανθυποψήφιος της που βρισκόταν στο πάνελ της είπε πως αν ακολουθηθεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα σταματήσουν να μας χρηματοδοτούν και δεν θα έχουμε ευρώ και θα αναγκαστούμε να επιστρέψουμε στην δραχμή, η κυρία Μακρή του απάντησε:

«Τι εννοείτε; Θα μας διακόψει την χρηματοδότηση η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα; Αφού δεν προβλεπεται». 

Και συνέχισε: 

«Δεν πειράζει. Θα ενεργοποιηθεί το emergency το ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ. ευρω».

Ο πολιτικός της αντίπαλος τότε τη ρώτησε «αυτή  είναι η θέση σας; Οτι θα κόψουμε μόνοι μας 100 δισ. ευρώ; Αυτό είναι πρωτοφανές. Χωρίς αντίκρυσμα;», με τη Ραχήλ Μακρή να του λέει «αν χρειαστεί». 

Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει διά στόματος της υποψήφιας βουλευτού του Ραχήλ Μακρή ότι αν σταματήσει η ρευστότητα στην Ελλάδα, θα “κόψουν” μόνοι τους 100 δις ευρώΓιατί δεν “κόβουν” 300 δις για να μηδενίσουν και το χρέος;».