current views are: 1

19 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση20:29

Συρία: Νεκρός ιρανός στρατηγός σε ισραηλινή επιδρομή

Νεκρός από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή έπεσε ένας ιρανός στρατηγός στη Συρία. 

Δημοσίευση 20:29’
αρθρο-newpost

Νεκρός από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή έπεσε ένας ιρανός στρατηγός στη Συρία. 

Νεκρός από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή έπεσε ένας ιρανός στρατηγός στη Συρία

«Στις σιωνιστικές επιθέσεις εναντίον της αντίστασης στη Συρία ο στρατηγός Μοχαμάντ Αλλαχνταντί, ο πρώην διοικητής της Ταξιαρχίας Σαρολάχ των Φρουρών της Επανάστασης, έπεσε μάρτυρας μαζί με τον Τζιχάντ Μουγνίγια και άλλους τρεις ανθρώπους (οι οποίοι επέβαιναν) στο ίδιο αυτοκίνητο», γνωστοποίησε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Dana. 

Ο Τζιχάντ Μουγνίγια είναι ο γιος του θανόντος πρώην στρατιωτικού ηγέτη της Χεζμπολάχ, του Ίμαντ Μουγνίγια, ο οποίος είχε και εκείνος δολοφονηθεί το 2008.

Τον θάνατο του στρατηγού στην αεροπορική επιδρομή, η οποία στοίχισε επίσης τη ζωή έξι μελών της Χεζμπολάχ, επιβεβαίωσαν οι Φρουροί της Επανάστασης σε μια ανακοίνωση που ανήρτησαν στον ιστότοπό τους Sepahnews.

«Ένας αριθμός μαχητών των δυνάμεων της ισλαμικής αντίστασης, μαζί με τον στρατηγό Μοχαμάντ Αλί Αλλαχνταντί, δέθηκαν επίθεση από τα ελικόπτερα του σιωνιστικού καθεστώτος ενώ επισκέπτονταν την περιοχή της Κουνέιτρα (…). Ο θαρραλέος στρατηγός και τα μέλη της Χεζμπολάχ έγιναν μάρτυρες», ανέφερε η ανακοίνωση αυτή, χωρίς να κάνει λόγο για άλλες ιρανικές απώλειες. Μια πηγή προσκείμενη στη Χεζμπολάχ είχε κάνει λόγο για έξι ακόμη Ιρανούς στρατιωτικούς νεκρούς, συμπεριλαμβανομένων δύο αξιωματικών.


σχετικα αρθρα