Ψαρομεζές με σάλτσα μουστάρδας
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα ψάρια, βουτυρώνουμε ένα πυρέξ, αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια, τα αλείφουμε με λίγη μουστάρδα και τα τοποθετούμε στο πυρέξ.
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα ψάρια, βουτυρώνουμε ένα πυρέξ, αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια, τα αλείφουμε με λίγη μουστάρδα και τα τοποθετούμε στο πυρέξ.
Υλικά
- Γόπες 1 κιλό
- Λευκό κρασί 250 γρ
- Βούτυρο 100 γρ (ή ελαιόλαδο)
- Σκόρδο 1 σκελίδα (αν θέλουμε)
- Μουστάρδα 3 κουταλιές της σούπας
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο όσο θέλουμε
- Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα ψάρια, βουτυρώνουμε ένα πυρέξ, αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια, τα αλείφουμε με λίγη μουστάρδα και τα τοποθετούμε στο πυρέξ. Σε ένα μπολ λιώνουμε την μουστάρδα με το κρασί και περιχύνουμε τα ψάρια μας .
Τα ψήνουμε για 40 λεπτά στους 150 βαθμούς ενώ ενδιάμεσα του ψησίματος με μια κουτάλα τα περιχύνουμε και με το ζουμάκι τους . Σερβίρουμε σε πιατέλα πασπαλισμένα με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σκόρδο.
ολες οι ειδησεις
- Eurojackpot: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη κλήρωση των 115 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19:00 η κατάθεση δελτίων για το έπαθλο ρεκόρ
- Άμστερνταμ: Μέτρα για τον περιορισμό του υπερτουρισμού – Απαγορεύει να χτιστούν νέα ξενοδοχεία
- ΠΟΥ: Ανησυχία για τη μετάδοση της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους
- Σίφνος: Κορυφαίος ελληνικός γαστρονομικός προορισμός, σύμφωνα με το Conde Nast Traveler και το National Geographic
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr