current views are: 2

25 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση10:46

Η ψήφος και τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών (Βίντεο)

Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν οι πολιτικοί αρχηγοί στέλνοντας μηνύματα προς τους ψηφοφόρους για την κρισιμότητα της επιλογής τους στην κάλπη.

Δημοσίευση 10:46’
αρθρο-newpost

Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν οι πολιτικοί αρχηγοί στέλνοντας μηνύματα προς τους ψηφοφόρους για την κρισιμότητα της επιλογής τους στην κάλπη.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Βιτζηλαίος

Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν οι πολιτικοί αρχηγοί στέλνοντας μηνύματα προς τους ψηφοφόρους για την κρισιμότητα της επιλογής τους στην κάλπη.

«Εύχομαι σήμερα  ο ελληνικός λαός να κάνει επιλογές που θα τον οδηγήσουν σε κάτι καλύτερο και όχι σε κατι χειρότερο για αυτόν και τα παιδιά του» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος από τη Θεσσαλονίκη.

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε από την Καλλιθέα «να πάμε να ψηφίσουμε όλοι με το χέρι στην καρδιά και με το βλέμμα στην επόμενη μέρα, γιατί θα είναι παρόντα όλα τα μνημόνια διαρκείας και οι εφαρμοστικοί νόμοι».

Και πρόσθεσε: «Να ενισχύσουμε τη μοναδική πραγματική δύναμη αγωνιστικής ελπίδας για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για μας και τα παιδιά μας».  

«Η χώρα απ’ ότι φαίνεται αποφασίζει να αλλάξει το πρώτο κόμμα και να τιμωρήσει όσους μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ» τόνισε σε δηλώσεις του ο Σταύρος Θεοδωράκης από τα Χανιά.

«Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία αυτή η αλλαγή να γίνει στη σωστή κατεύθυνση και να ψηφίσουμε αυτούς που έχουν τη γνώση και το θάρρος και όχι τους τσαμπουκάδες και αυτούς που δεν σέβονται τη δημοκρατία. Να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να μπούμε σε περιπέτειες» τόνισε.

Στη Νίσυρο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι το κίνημα θα είναι ρυθμιστής της επόμενης μέρας.

«Σήμερα από εδώ, από τη Νίσυρο, από τα Δωδεκάνησα, από τα Νικιά, στέλνουμε ένα μήνυμα ελπίδας. Είναι μια μέρα Δημοκρατίας, μια μέρα σημαδιακή για την ιστορία της Ελλάδας. Μια μέρα που ο ελληνικός λαός αποφασίζει την επαναπόκτηση της εθνικής κυριαρχίας, τη Δημοκρατία και την αποκατάσταση του Συντάγματος. Δεν υπάρχει πια μια Ελλάδα που θα διοικείται με e-mail»

Ο Φώτης Κουβέλης από το Περιστέρι, όπου ψήφισε μαζί με τον Νίκο Χρυσόγελο, δήλωσε πως «οι έλληνες πολίτες αποφασίζουν σήμερα για την πορεία της χώρας. Με την ψήφο τους πρέπει να δώσουν την εντολή να πορευτεί η Ελλάδα μπροστά και προοδευτικά με την κοινωνία όρθια. Ο τόπος πρέπει να πορευθεί προς τα μπροστά, πρέπει να φύγει από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Η ψήφος του λαού θα αποφασίσει για την πορεία της χώρας».

Ακολούθως ο κ. Χρυσόγελος τόνισε πως «συμμετέχουμε στην αλλαγή πολιτικής και της αλλαγή της κυβέρνησης με ρεαλιστικές λύσεις για ανεργία, οικονομία, φτώχεια«.

«Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα» ήταν το μήνυμα του προέδρου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργου Παπανδρέου από τη Ν. Ερυθραία όπου ψήφισε.

Ο κ. Παπανδρέου επέμεινε στο δημοψήφισμα ζητώντας «να αλλάξουμε την Ελλάδα και να την απαλλάξουμε από βάρη και το πελατειακό κατεστημένο που μας κρατά εξαρτημένους. Αρκεί εμείς οι Έλληνες να φτιάξουμε το δικό μας ελληνικό σχέδιο για βαθιές αλλαγές».

Δείτε εδώ ζωντανά τις εξελίξεις των εκλογών


σχετικα αρθρα