current views are: 5

31 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση11:30

Ο cool Βαρουφάκης, τα Cayenne και οι σαμπάνιες του εφοπλιστή

Ο νέος Υπουργός Οικονομικών είναι προφανές ότι δεν είναι προλετάριος. Μπορεί να χαμογελάει, να είναι cool να είναι με τον λαό, αλλά… λαός σε καμία περίπτωση δεν είναι!!!

Δημοσίευση 11:30’
αρθρο-newpost

Ο νέος Υπουργός Οικονομικών είναι προφανές ότι δεν είναι προλετάριος. Μπορεί να χαμογελάει, να είναι cool να είναι με τον λαό, αλλά… λαός σε καμία περίπτωση δεν είναι!!!

Ο νέος Υπουργός Οικονομικών είναι προφανές ότι δεν είναι προλετάριος. Μπορεί να χαμογελάει, να είναι cool, να είναι με τον λαό, αλλά… λαός σε καμία περίπτωση δεν είναι!!!

Είναι ένας άνθρωπος της καλής κοινωνίας που φαίνεται ότι κάνει τη δουλειά αυτή (του οικονομολόγου) περισσότερο από χόμπι, δεν ξέρουμε αν και από φιλοδοξία. 

Με την οικονομική και κοινωνική του κατάσταση κανένα πρόβλημα, δικαίωμά του. Αντιθέτως, θα μπορούσε να πει κανείς ότι ένας «χορτασμένος» υπουργός μπορεί να αφιερωθεί ανεμπόδιστα στο έργο του. 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης όμως υποσχέθηκε στους Ευρωπαίους και διαμήνυσε στο εσωτερικό, ότι ο βίος του ελληνικού λαού θα είναι «λιτός». Ξεκαθάρισε ο κ. Βαρουφάκης ότι ΤΕΛΟΣ τα Porche Cayenne και ο πολυτελής βίος.

Αυτό που προκαλεί αλγεινή εντύπωση, όμως, δεν είναι οι αυστηρές προειδοποιήσεις του Υπουργού Οικονομικών προς τους Έλληνες πολίτες. Είναι ότι ο κ. Βαρουφάκης, λίγες ώρες μετά τις φλογερές και φιλολαϊκές εξαγγελίες, απολάμβανε ένα πλουσιοπάροχο και ακριβό δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο του Κολωνακίου, συντροφιά με εφοπλιστές. Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ του «Βηματοδότη», ο νέος «τσάρος» δέχτηκε τα πλούσια κεράσματα του εφοπλιστή, κ. Λαιμού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στο τραπέζι του κυρίου Βαρουφάκη και της εντυπωσιακής συζύγου του Δανάης στη ΡΑΤΚΑ, έφθασε μια ακριβή γαλλική σαμπάνια MOET εκ μέρους του κ. Λαιμού. Ο υπουργός δεν θα μπορούσε να μην σηκωθεί από το τραπέζι του για να τον ευχαριστήσει και να ασπαστεί, βεβαίως, την κυρία Ηρώ Κόβα που συνέτρωγε με τον εφοπλιστή. 

Σε παρακείμενο τραπέζι καθόταν και η πρώην υπουργός Πολιτισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τον σύζυγό της και φίλους, την οποία όμως δεν θέλησε να χαιρετήσει ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Πληροφορίες που έγιναν γνωστές κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια του Μαξίμου, αφού στη πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο κ. Τσίπρας απαίτησε από όλους χαμηλούς τόνους και σεμνότητα!

Μ.Π


σχετικα αρθρα