ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η απάντηση Νικολόπουλου στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου

Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου 2015, 20:43 / Ανανεώθηκε 13 Φεβρουαρίου 2015, 20:43
Η απάντηση Νικολόπουλου στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου
Facebook Twitter Whatsapp

Στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ απάντησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ απάντησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος μετά τα συγχαρητήρια που έδωσε στον Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός ότι δεν τον συμπεριέλαβε στο κυβερνητικό σχήμα, εξαιτίας του ομοφοβικού σχολίου προς το πρόσωπό του.

 

«Είναι και αυτός ένας ιδιότυπος ρατσισμός» είπε ο κ. Νικολόποθλος προσθέτοντας ότι δεν ξέρει αν η συμμετοχή του στο κυβερνητικό σχήμα κρίθηκε από τα όσα είχαν σημειωθεί με τον κ. Μπετέλ.

«Όπως δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποιος που έχει έναν άλλο σεξουαλικό προσανατολισμό δεν μπορεί να αποκλείεται κάποιος που είναι αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (...) είναι ζήτημα πίστεως» πρόσθεσε ο κ. Νικολόπουλος, ο οποίος είχε προκαλεσει κύμα αντιδράσεων όταν σε tweet είχε χρησιμοποιήσει υβριστικό χαρακτηρισμό για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου.

Δείτε το βίντεο:

Β.Β.