current views are: 1

2 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση06:05

Τορτελίνια με κρέμα και ρικότα

Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εν τω μεταξύ σε ένα τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο, και το σκόρδο.

Δημοσίευση 06:05’
αρθρο-newpost

Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εν τω μεταξύ σε ένα τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο, και το σκόρδο.

Υλικά

  • 400γρ. τορτελίνια γεμιστά με τυριά
  • 200 γρ. τυρί κρέμα (ρικότα, Philadelphia)  
  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι 
  • 1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εν τω μεταξύ σε ένα τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο, και το σκόρδο.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το βασιλικό, την κρέμα και το τυρί και μόλις αρχίσουν να παίρνουν βράση προσθέτουμε τα τορτελίνια και μισή κουταλιά από το νερό που έβραζαν. 

Αφήνουμε να πάρουν μια βράση να δέσουν όλες οι γεύσεις, αλατοπιπερώνουμε και απολαμβάνουμε.


σχετικα αρθρα