current views are: 1

3 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση07:37

Μadonna: Προσκαλεί σε ποτό τη Μαρίν Λεπέν!

Ένα ποτό με τη Μαρίν Λεπέν δήλωσε πως θέλει να πιει η διάσημη Madonna.

Δημοσίευση 07:37’
αρθρο-newpost

Ένα ποτό με τη Μαρίν Λεπέν δήλωσε πως θέλει να πιει η διάσημη Madonna.

H διάσημη τραγουδίστρια της αμερικανικής ποπ μουσικής Μαντόνα δήλωσε τη Δευτέρα ότι θα ήθελε να «πιει ένα ποτό» με την επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν προκειμένου να ακούσει «από την ίδια τα πιστεύω της», ενώ εξέφρασε την αλληλεγγύη της στα θύματα της επίθεσης εναντίον της σατιρικής εφημερίδας Σαρλί Εμπντό, «οι ζωές των οποίων δεν χάθηκαν μάταια».

«Ίσως να μην έχω κατανοήσει τη Μαρίν Λεπέν, δεν είμαι σίγουρη και βεβαίως δεν θέλω να εμπλακώ σ’ έναν πόλεμο», είπε η Μαντόνα στο τηλεοπτικό δίκτυο Canal+.

«Σε ό,τι αφορά εμένα, ο κόσμος έχει μια ιδέα του ποια είμαι, ποιες είναι (οι αξίες) στις οποίες δεσμεύομαι, ποια είναι τα πιστεύω μου και πολύ συχνά, όταν πίνουν ένα ποτό μαζί μου, συζητούν μαζί μου, φεύγουν με μια διαφορετική άποψη», προσέθεσε το αστέρι του πενταγράμμου.

«Αυτό που θέλω, είναι να επικρατεί ειρήνη στον κόσμο και η πρώτη μου σκέψη όταν σκέφτομαι τη Μαρίν Λεπέν είναι ότι θα ήθελα να τη συναντήσω, να της μιλήσω και θα ήθελα να μπορέσω να ακούσω από την ίδια, να ακούσω η ίδια ποια είναι τα πιστεύω τις σχετικά με το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όχι μόνο στη Γαλλία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι πολύ σημαντικό για μένα», εξήγησε χαρακτηριστικά.


σχετικα αρθρα