current views are: 1

6 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση07:51

Μπακογιάννη: Αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ (Βίντεο)

Για ένα πολύ θετικό βήμα της Νέας Δημοκρατίας να ακούσει  για πρώτη φορά μετά από 3,5 χρόνια τους βουλευτές της, έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. 

 
 
 
 

Δημοσίευση 07:51’
αρθρο-newpost

Για ένα πολύ θετικό βήμα της Νέας Δημοκρατίας να ακούσει  για πρώτη φορά μετά από 3,5 χρόνια τους βουλευτές της, έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. 

 
 
 
 

Για ένα πολύ θετικό βήμα της Νέας Δημοκρατίας να ακούσει  για πρώτη φορά μετά από 3,5 χρόνια τους βουλευτές της, έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. 
 
Η κυρία Μπακογιάννη η οποία από χθες ήταν η πρώτη που έθεσε ανοιχτά θέμα έκτακτου συνεδρίου, επανέλαβε πως «μέχρι τώρα σε όλες τις ήττες οι αρχηγοί παραιτούνταν, όχι γιατί ήταν κακοί αρχηγοί ή πρωθυπουργοί, αλλά γιατί ήξεραν ότι στην προσπάθεια δικαίωσης του δικού τους έργου υπονόμευαν το μέλλον και την επόμενη μέρα της παράταξης», ενώ πρόσθεσε πως «δεν έχω συγκεκριμένο πάθος με Σαμαρά, είναι δικό του θέμα». 
 
Η κυρία Μπακογιάννη είπε πως η Νέα Δημοκρατία στα χρόνια της διακυβέρνησης προσέφερε πολλά αλλά έκανε και λάθη, «γιατί αν δεν είχαν γίνει λάθη δεν θα είμασταν στην αντιπολίτευση», πρόσθεσε. 
 
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε πως «δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια» και πρόσθεσε πως κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ήταν «λίγες οι φωνές που περιμένουν να πέσει η κυβέρνηση μέχρι το Πάσχα, δύο άνθρωποι είναι» και κατέληξε πως «και αυτοί που δεν τάχθηκαν σαφώς υπέρ του έκτακτου συνεδρίου έχουν τους ίδιους προβληματισμούς, αλλά δεν ήθελαν να στεναχωρήσουν τον κ. Σαμαρά». 
 
Η κυρία Μπακογιάννη επέμεινε σε ένα ένα συνέδριο με ανοιχτές πόρτες και όχι μια μικρή κάστα,  μιας παρέας. Πρέπει να ακούσουμε τον απλό νεοδημοκράτη. «Αν δεν ακούσουμε τη βάση μας.  Εάν δεν μάθουμε από τα λάθη μας θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ και θα καταλήξει μια μεγάλη παράταξη να γίνει ένα μικρό κόμμα».  
 
Η κυρία Μπακογιάννη κατέληξε πως «κυβερνάει η Αριστερά και κάνουμε σαν να μην συνέβη τίποτα», η «συνδιάσκεψη είναι ψυχοθεραπεία δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις. Για να δούμε μήπως ο κ. Σαμαράς το ξανασκεφτεί και μήπως το λάβει υπόψη του». 
 
Στο τέλος της συνέντευξης όταν ο Γιώργος Παπαδάκης τη ρώτησε για το αν θα δούμε γυναίκα πρόεδρο στη ΝΔ απάντησε με ένα χαμόγελο και μία καλημέρα. 

σχετικα αρθρα