current views are: 3

9 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση14:47

«Βόμβα» Ιρλανδού ΥΠΟΙΚ: Ο Δραγασάκης αναλαμβάνει τις διαπραγματεύσεις του Eurogroup (Βίντεο)

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης​, τίθεται επικεφαλής των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται με τους εταίρους. 

Δημοσίευση 14:47’
αρθρο-newpost

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης​, τίθεται επικεφαλής των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται με τους εταίρους. 

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, τίθεται επικεφαλής των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται μεταξύ των εταίρων και της ελληνικής κυβέρνησης, όπως γνωστοποίησε ο ιρλανδός Υπουργός Οικονομικών προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup. 

«Έπειτα από συνομιλίες των θεσμών με την ελληνική κυβέρνησης, οι ελληνικές αρχές αποφάσισαν να ηγείται των συζητήσεων ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός», τόνισε ο Μάικλ Νούναν. 

 

 

Μαξίμου: Να κοιτάζει τη δουλειά του 

Έξαλλοι είναι στο Μαξίμου με τις δηλώσεις του ιρλανδού Υπουργού Οικονομικών, Μάικλ Νούναν, ο οποίος δήλωσε ότι οι ελληνικές αρχές αποφάσισαν να τεθεί επικεφαλής των διαπραγματεύσεων ο Γιάννης Δραγασάκης.

«Ο ιρλανδός ΥΠΟΙΚ να κοιτάει τη δουλειά του» ήταν η πρώτη αντίδραση κυβερνητικού παράγοντα, σύμφωνα με πληροφορίες του newpost. Χαρακτήρισε χυδαίο τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέθηκε ο κ. Νούναν. 


σχετικα αρθρα