ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Έτοιμος να του... τα ξαναδείξει ο Μεϊμαράκης- Στην επίθεση ο ΛΑΟΣ

Δημοσίευση 12 Μαΐου 2011, 07:54 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έτοιμος να του... τα ξαναδείξει ο Μεϊμαράκης- Στην επίθεση ο ΛΑΟΣ
Facebook Twitter Whatsapp
Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκλήθηκαν από την αποκάλυψη του ΝΡ ότι έδειξε στον Γιώργο Καρατζαφέρη τα “αχαμνά” του, προσπάθησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μόλις πληροφορήθηκε ότι το νέο άρχισε να παίρνει διαστάσεις.
Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκλήθηκαν από την αποκάλυψη του ΝΡ ότι έδειξε στον Γιώργο Καρατζαφέρη τα “αχαμνά” του, προσπάθησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μόλις πληροφορήθηκε ότι το νέο άρχισε να παίρνει διαστάσεις. "Δεν ξέρω ποιος τα κυκλοφορεί αυτά αλλά αν τα δίνει ο Καρατζαφέρης στους δημοσιογράφους ο άνθρωπος δεν είναι καλά" έλεγε σε συναδέλφους του στο καφενείο της Βουλής.

Ο κ. Μεϊμαράκης δέχεται ότι πράγματι συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ σε διάδρομο της Βουλής, αλλά υποστηρίζει ότι του γύρισε την πλάτη για να μην τον χαιρετήσει. "Αυτός είναι ικανός αν του έλεγα καλημέρα να διαδίδει αριστερά και δεξιά ότι τα βρήκαμε" υπογράμμιζε ο πρώην υπουργός για να εξηγήσει τη στάση του.
Ωστόσο, μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε: " Αν μάθω ότι αυτός κυκλοφόρησε το όλο θέμα την επόμενη φορά που θα τον δω θα την κάνω στ´αλήθεια την κίνηση"
Βαγγέλη, άστο...

Η κίνηση έγινε- το πληροφορηθήκαμε από άριστη πηγή. Αρκεί να σου πούμε ότι μετά το περιστατικό, ο Καρατζαφέρης, παρουσία μεγάλης ομάδας βουλευτών, προσέτρεξε στον Άρη Σπηλιωτόπουλο και του ζήτησε, επειδή έχετε καλές σχέσεις, να σου μιλήσει για να ηρεμήσεις.

Στην τελική, πέρα από τις κορώνες του καθωσπρεπισμού που διέπει την πολιτική μας ζωή και τους δημοσιογράφους που την κρίνουν, οι ανθρώπινες αντιδράσεις, έστω και σε αυτό τον βαθμό, είναι μέσα στο πρόγραμμα...

Πλήρης επιβεβαίωση του Newpost

Σήμερα το πρωί, ο ΛΑΟΣ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Τον κατηγορεί τον πρώην υπουργό για «χειροπιαστή», «απρεπή» και «αηδιαστική» χειρονομία, και τον χαρακτηρίζει «λόγω και έργω υβριστή του κοινοβουλευτισμού».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΛΑΟΣ, η χειρονομία έγινε μπροστά στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή «παρουσία πολιτών και δη γυναικών» και «προσβάλλει μόνο τον κοινοβουλευτισμό, το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής και εν τέλει τη ΝΔ».

Ο ΛΑΟΣ καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ, να λάβει μέτρα σε βάρος του πρώην υπουργού.

Ανακοίνωση Μεϊμαράκη

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν θέλησε τελικά να αφήσει αναπάντητη την πρωινή ανακοίνωση του ΛΑΟΣ και έτσι δίνοντας συνέχεια στην κόντρα του με τον κ. Καρατζαφέρη τον κατηγορεί για χυδαίο δρόμο που εχει διαλέξει για να αντιπαρατεθεί μαζί του. Συγκεκριμένα ο κ. Μεϊμαράκης στη γραπτή ανακοίνωσή του αναφέρει

«Είναι ανάξια διάψευσης και προβοκατόρικα τα όσα δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης στις 8 το πρωί. Ειδικότερα δε με τη σημερινή επικαιρότητα, θεωρώ ότι είναι προσβολή στον πολίτη.

Ο πανικός του είναι έκδηλος και από τη μεγάλη λαϊκή απήχηση που έχει το "Ζάππειο II" και ο Αντώνης Σαμαράς, και γι' αυτό έσπευσε πρωί - πρωί να με οδηγήσει σε κοκορομαχία, ώστε να αποπροσανατολιστούμε: Ο ρόλος του πλέον έχει αποκαλυφθεί.

Με σεβασμό στους πολίτες που δοκιμάζονται δεν θα τον ακολουθήσω στο χυδαίο δρόμο που έχει διαλέξει».