current views are: 1

26 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση14:44

Tivictim: Τηλεοπτική υστερία για την επιβεβαίωση πως δεν γέννησε η Μενεγάκη!

Το μικρό γιγαντώνεται, το τίποτα γίνεται ουσιώδες, η επανάληψη ξεπερνά την επιβολή της 5ης Φάλαγγας και της προπαγάνδας του Χίμλερ, η εμμονή γίνεται κλινική περίπτωση και η ομαδική υστερία με ένα θέμα, φαινόμενο που και ο ίδιος ο Φρόυντ που κατέγραφε τα συμπτώματα, θα σήκωνε τα χέρια ψηλά και θα συγκαλούσε επιστημονικό συμβούλιο! 

Δημοσίευση 14:44’
αρθρο-newpost

Το μικρό γιγαντώνεται, το τίποτα γίνεται ουσιώδες, η επανάληψη ξεπερνά την επιβολή της 5ης Φάλαγγας και της προπαγάνδας του Χίμλερ, η εμμονή γίνεται κλινική περίπτωση και η ομαδική υστερία με ένα θέμα, φαινόμενο που και ο ίδιος ο Φρόυντ που κατέγραφε τα συμπτώματα, θα σήκωνε τα χέρια ψηλά και θα συγκαλούσε επιστημονικό συμβούλιο! 

Το μικρό γιγαντώνεται, το τίποτα γίνεται ουσιώδες, η επανάληψη ξεπερνά την επιβολή της 5ης Φάλαγγας και της προπαγάνδας του Χίμλερ, η εμμονή γίνεται κλινική περίπτωση και η ομαδική υστερία με ένα θέμα, φαινόμενο που και ο ίδιος ο Φρόυντ που κατέγραφε τα συμπτώματα, θα σήκωνε τα χέρια ψηλά και θα συγκαλούσε επιστημονικό συμβούλιο!

Από τα ξημερώματα μέχρι τα βαθιά μεσάνυχτα και μετά, δηλαδή από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη αλλά και αυτή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, στη συνέχεια στο πρωινό gossip της Σκορδά και του συζύγου της και σε εκείνο του Σεφερλή, με μια εμφατική ανωτερότητα σε εκείνη της ίδιας της Μενεγάκη, καθώς και του Πάτρα, ή στις Γυναίκες του «Ε», όλη η ελληνική τηλεόραση, σύσσωμη, ασχολείται με το αν γέννησε, γιατί δε γέννησε και πότε θα γεννήσει η Ελένη!  

Ολόλαμπρες παρουσιάστριες και πανελατζούδες, ή β βοηθητικές ορτινάτζες της πρώτης αρχής, με τα εξτένσιον, τα μίνι, τα ψεύτικα δόντια – νιπτήρας και το ντύσιμο – έναρξη μπουζούκι για τα πρώτα ονόματα, αλλά και περήφανοι αρχοντομεσόκοποι παρουσιαστές με ύφος αναντικατάστατου και υπέρ – γνώστη όλων όσων συμβαίνουν και με αέρα αυθεντίας αναλύουν όοοολα τα στάδια του τοκετού!  

Ανήμερα 25ης Μαρτίου, μεταξύ παρέλασης, περήφανου και τιμημένου , μπακαλιάρου – σκορδαλιάς και αργίας χαλαρής και βροχερής, έπεσε σύρμα πως γεννά η Ελένη Μενεγάκη, η οποία, όπως θα αποδειχτεί μετά, ήταν στη σπιταρόνα της και έκοβε έναν μεσημεριανό υπνάκο, άλλο πράγμα!

Ώσπου να πεις «χρόνια πολλά Βαγγελίτσα» και «τι ώρα παίζει σήμερα, κάθε κανάλι, τον Παπαφλέσσα;» να, απ’ έξω απ’ το πιο διάσημο μαιευτήριο, κατέφθασαν οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες μες στ’ αγιάζι και το χιονόνερο μπα και χαθεί το αποκλειστικό της γυάλινης πόρτας και της πορτοκαλί ταμπέλας, δηλαδή! Και να τα δημοσιεύματα στα sites, να οι πανικοί απ’ τους αρχισυντάκτες στους μαυρο-ρεπόρτερ που τους έκατσε το παντζάρι απ’ την ταραχή και γιατί στα κομμάτια δε μέτρησαν σωστά τις μέρες να υπολογίσουν πότε σπάνε τα νερά, ε;

Βγαίνει η γυναίκα το απόγευμα, φρέσκια και χαλαρή και γράφει στο twitter πως όχι, δεν γέννησε και μας ευχαριστεί για τις ευχές. Τι να κάνει τώρα δηλαδή; Να συγχυστεί, ενώ πρέπει να είναι ήρεμη, φτιάχνει τα πράγματα και εκείνα του μωρού της, ετοιμάζει δωμάτια και σεντονάκια και άλλα τέτοια πολύ πιο σημαντικά απ’ το πώς θα διευκολύνει με δηλώσεις, τον Λιάγκα να κάνει νούμερα; Έλα μου, όμως, που την άλλη μέρα, 26 Μαρτίου πια, απ’ το ξημέρωμα άρχισαν οι αναλυτές, οι σχολιαστές, οι ευφυΐες των πάνελ να αναλύουν πως θα μπορούσε να έχει γεννήσει, γιατί δε γεννάει τώρα, γιατί δεν θέλει να το πει, πως θα κάνει καισαρική, τι είπε ο γυναικολόγος της και τι η κυρία στο κυλικείο που πήγε και πήρε μια μπλε πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό ο συνοδός της και τι μια τραπεζοκόμος που της φάνηκε ότι είδε τον Ματέο να μπαίνει στο ασανσέρ…
 
Σε όλη αυτή τη παράνοια που μοιάζει ομαδική και κολλητική, τσακώνονται και μεταξύ τους οι ογκόλιθοι της τηλεόρασης για τις πηγές και τις γνώσεις τους. Λες και άμα θέλει να γεννήσει η κα Μενεγάκη, δε θα μπορεί αν δε το χει αποκλειστικό η Σταμάτη! «Μιλήσαμε με τους ανθρώπους της σήμερα και η Ελένη Μενεγάκη είναι και σήμερα στο σπίτι της και είναι μια χαρά, πολύ καλά, είναι έτοιμη για όλα αυτά τα ωραία που έρχονται… Δε θα είναι ούτε σήμερα στην εκπομπή της. Είναι στις μέρες της… Η Ελένη δε θα το κρύψει, θα τη πει την χαρά της» είπε η Σταματίνα, με το που χάραξε, άσχετα που το ξέραμε γιατί το χε πει, ήδη η ίδια η Μενεγάκη με το tweet της και το χανε στα χέρια σηκώσει τα sites! 

Αλλά μετά και μιας και το φέρε η κουβέντα, αναλαμβάνει ο Λιάγκας και η παρέα του και μας λένε πως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, μας αποκαλύπτουνε πως σύμφωνα με δικές τους πληροφορίες, η παρουσιάστρια χθες ΔΕΝ πήγε στο μαιευτήριο! «Είναι ορισμένο το πότε θα γεννήσει η Ελένη και είναι φυσιολογικό να λείψει από την εκπομπή της. Οι δικές μου πληροφορίες λένε πως, χθες, δεν πήγε στο μαιευτήριο», είπε ο σύζυγος και ευπαρουσίαστης της κ. Σκορδά που πάνω απ όλα είναι ρεπόρτερ και έχει το ρεπορτάζ, ενώ και η χαριτωμένη σύζυγος τους, να, εκείνη, την ώρα, ως άλλη Αγγελική Νικολούλη, δέχτηκε τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής, όχι για το αν βρέθηκε κάποιος που είχε εξαφανιστεί, αλλά για την επιβίωση του ρεπορτάζ του συζύγου, που επιβεβαίωσε η Σταματινα, που είχε από μόνη της βεβαιώσει η ίδια η Μενεγάκη!

Η Σάσα Σταμάτη, τώρα, που είναι και αυτή ρεπόρτερ και δεν υπολογίζει κίνδυνο, επιβεβαίωσε επίσης, πως όχι δε γέννησε, αλλά και πως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ίδιο τον γιατρό της ίδιας της Ελένης Μενεγάκη της είπε χαρακτηριστικά πως αργεί ακόμα να γεννήσει!  «Εγώ μίλησα με τον γιατρό» είπε η κα Σταμάτη, η ρεπόρτερ, «ούτε μπήκε στο μαιευτήριο ούτε γέννησε. Αργούμε ακόμα μου είπε»!

Αλλά ευτυχώς κάπου εκεί, επιβεβαίωσε πως δεν γέννησε η Ελένη Μενεγάκη, στις 25 Μαρτίου και ο Άρης Καβατζίκης, που το είχε επιβεβαιώσει με τον γιατρό η Σάσα Σταμάτη, αλλά και με δελφίνο στον αέρα η βασική παρουσιάστρια κα Σκορδά, ενώ το είχε επιβεβαιώσει με ρεπορτάζ ο σύζυγος και συμπαρουσιαστής κ. Λιάγκας, που επιβεβαίωσε η Σταματινα, που είχε από μόνη της βεβαιώσει η ίδια η Μενεγάκη!

«Δεν θα πάει σήμερα στην εκπομπή της, ούτε αύριο καθώς είναι οι μέρες που έχουν δώσει οι γιατροί στην Ελένη για να γεννήσει», είπε ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης. Εμείς, τώρα επειδή δεν νιώθαμε επιβεβαιωμένοι, ακούσαμε και την επιβεβαίωση στο «Mega Με Μία», της συνεργατιδος της Ελένης, Κατερίνας Ζαρίφη, που δήλωσε πως δεν γνωρίζει πότε θα φτάσει ο πελαργός, ενώ ευχήθηκε η παρουσιάστρια να γεννήσει σήμερα, καθώς έχει η ίδια – η Κατερίνα ντε!- τα γενέθλιά της!

Στην εκπομπή της Ελένης όμως, αργότερα, μας επιβεβαίωσε και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλο πως «η Ελένη είναι στο σπίτι της! Σας ευχαριστεί πολύ για τις ευχές και τα μηνύματα και για το ενδιαφέρον. Αλλά, όπως μας είπε, το ευχάριστο γεγονός θα ανακοινωθεί με το που θα γίνει, γιατί δεν έχει γίνει ακόμα. … Είτε με tweet, είτε με mail, είτε με… περιστέρι και, σίγουρα, μέσα από αυτή την εκπομπή, μόλις γίνει θα το μάθετε!».

Ύστερα από όλες αυτές τις επιβεβαιώσεις, δεν ξέρουμε λοιπόν, πότε η γυναίκα, η Ελένη Μενεγάκη θα γεννήσει, αλλά εμάς όπως μας κάνουν απ’ την πολύ επιβεβαίωση του επιβεβαιωμένου και συλλάβαμε και στις μέρες μας είμαστε πια!

Σ.σ: Ρε σεις παιδιά; Αφήστε την γυναίκα ήρεμα, με γαληνή, με σοβαρότητα, να φέρει το παιδάκι της στο κόσμο μας και μετά και πόζες θα υπάρξουν και δηλώσεις, για ένα γεγονός που δεν κρύβεται ούτως ή άλλως. Όμως μέχρι τότε, ας μη μετοχοποιούμε μια γυναίκα, μια σταρ αν θέλετε, που εκτός από παρουσιάστρια είναι και άνθρωπος και πάνω απ όλα μητέρα…