current views are: 1

31 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση09:36

Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο της Βιρτζίνια – Απέδρασε κρατούμενος

Πυροβολισμοί ακούστηκαν νωρίς σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο της περιοχής της πόλης της Ουάσινγκτον, κατά την απόδραση ενός κρατούμενου, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Δημοσίευση 09:36’
αρθρο-newpost

Πυροβολισμοί ακούστηκαν νωρίς σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο της περιοχής της πόλης της Ουάσινγκτον, κατά την απόδραση ενός κρατούμενου, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Ένας ένοπλος κρατούμενος δραπέτευσε νωρίς σήμερα το πρωί από νοσοκομείο της βόρειας Βιρτζίνια, όπου σημειώθηκε πυροβολισμός στη διάρκεια πάλης με φρουρό ασφαλείας χωρίς να τραυματιστεί κάποιος. Ο δραπέτης καταζητείται.

Ο κρατούμενος, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία ονομάζεται Γουόσεν Ασάγιε, νοσηλευόταν υπό την επίβλεψη ενός ιδιωτικού φρουρού ασφαλείας στο νοσοκομείο Inova Fairfax Hospital στο Φολς Τσερτς της Βιρτζίνια, απ΄όπου δραπέτευσε παίρνοντας το όπλο από τον φρουρό, ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Φέρφαξ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Ασάγιε εκρατείτο στη γειτονική πόλη Αλεξάνδρεια με την κατηγορία της ένοπλης ληστείας σε τράπεζα και είχε μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο όταν προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Ενώ βρισκόταν στο ιατρικό κέντρο, ο Ασάγιε ακινητοποίησε τον φρουρό και του απέσπασε το όπλο, είπε η αστυνομία.

Η αστυνομία απέκλεισε το νοσηλευτικό ίδρυμα και τους παρακείμενους δρόμους και ανακοίνωσε ότι ο δραπέτης κυκλοφορεί με το ειδικό νοσοκομειακό ένδυμα.

Οπτικό υλικό που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο από το τοπικό δίκτυο WJLA δείχνει έντονη αστυνομική παρουσία έξω από το νοσοκομείο και αρκετά περιπολικά στους παρακείμενους δρόμους.

Εκπρόσωποι του νοσοκομείου, δεν ήταν διαθέσιμοι να σχολιάσουν.


σχετικα αρθρα