current views are: 6

31 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση15:21

Δήλωση «πίστης» από τους υπουργούς Μπαλτά και Κουράκη

Με επίσημη ανακοίνωση (!) επέλεξε το υπουργείο Παιδείας να διαλύσει τα σύννεφα για τις σχέσεις της πολιτικής ηγεσίας του.

Δημοσίευση 15:21’
αρθρο-newpost

Με επίσημη ανακοίνωση (!) επέλεξε το υπουργείο Παιδείας να διαλύσει τα σύννεφα για τις σχέσεις της πολιτικής ηγεσίας του.

Με επίσημη ανακοίνωση (!) επέλεξε το υπουργείο Παιδείας​ να διαλύσει τα σύννεφα για τις σχέσεις της πολιτικής ηγεσίας του. 

«Δεν υπάρχει πρόβλημα στη συνεργασία του υπουργού Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά και του αναπληρωτή του Τάσου Κουράκη», επισημαίνει η ανακοίνωση, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα περί διαφωνιών στα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων και του τρόπου επιλογής Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης και Διευθυντών Σχολείων. 

Αμφότεροι οι Υπουργοί «δηλώνουν κατηγορηματικά ότι υπάρχει απόλυτη συνεργασία στα εν λόγω θέματα μεταξύ των επιτελείων τους. Ο κοινός σκοπός τους είναι ένας: η εύρεση της βέλτιστης λύσης προς όφελος των μαθητών, των εκπαιδευτικών και εν γένει της εκπαίδευσης», ενώ χαρακτηρίζονται μυθεύματα τα σχετικά δημοσιεύματα.

Σαφής η επισήμανση για την αγαστή συνεργασία των δύο υπουργών. Ωστόσο, προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι σε ένα υπουργείο που, το τελευταίο δίμηνο, δεν υπάρχει θετική κινητικότητα, συντονισμός και δρομολόγηση σημαντικών μεταρρυθμίσεων, επιλέγεται η απάντηση σε δημοσίευμα για την επαγγελματική σχέση των κ.κ. Μπαλτά και Κουράκη. 

Υπάρχουν, πολύ σημαντικότερα θέματα στον πολύπαθο τομέα της Παιδείας που χρήζουν απαντήσεων και λύσεων, κύριοι υπουργοί…

 


σχετικα αρθρα