current views are: 1

31 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση15:56

Μιχαλολιάκος: Ουδεμία σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με τη μαρξιστική αριστερά

Επιτίθεται στη ΝΔ υποστηρίζοντας ότι στο παρελθόν της «είναι γεμάτη από συμφωνίες και κοινές πλεύσεις με την αριστερά». 

Δημοσίευση 15:56’
αρθρο-newpost

Επιτίθεται στη ΝΔ υποστηρίζοντας ότι στο παρελθόν της «είναι γεμάτη από συμφωνίες και κοινές πλεύσεις με την αριστερά». 

«Ουδεμία σχέση η Χρυσή Αυγή με τη μαρξιστική αριστερά» τονίζει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, απαντώντας «στο θράσος της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έφτασε στο σημείο να εκφράσει την άποψη ότι στηρίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως επισημαίνει σε σχετική δήλωση ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, «το Κίνημά μας είναι ένα Κίνημα Εθνικιστικό», ενώ επιτίθεται στη ΝΔ υποστηρίζοντας ότι στο παρελθόν της «είναι γεμάτη από συμφωνίες και κοινές πλεύσεις με την αριστερά». Μάλιστα, υποστηρίζει ότι στις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ευρίσκονται και αρκετοί πρώην (;) ακροαριστεροί».

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος τονίζει:

Είναι γνωστό επίσης ότι η Χρυσή Αυγή επανειλημμένα έχει καταγγείλει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνομηδενιστικές θέσεις τους σε ζητήματα όπως οι λαθρομετανάστες και τα εθνικά θέματα.

Φαίνεται όμως ότι η κριτική κατά του Μνημονίου τους ενοχλεί τόσο που ξαναβρικολάκιασε στην πολιτική τους ατζέντα η θεωρία των δύο άκρων. Στην Βουλή διατυπώσαμε ευθέως την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεσμευμένος έναντι του ελληνικού Λαού να καταγγείλει το Μνημόνιο και ότι αυτό ακόμα δεν έχει συμβεί.

Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά κατά του Μνημονίου και αποτελεί την μοναδική εθνική αντιπολίτευση.


σχετικα αρθρα