current views are: 4

31 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση19:36

Δείπνο του Αντώνη Σαμαρά με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές της ΝΔ (φωτό)

Δείπνο του στους νεοεκλεγέντες βουλευτές της ΝΔ παραχώρησε σήμερα το βράδυ στην ταβέρνα του «Βασίλη» στην Κηφισιά ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς.

Δημοσίευση 19:36’
αρθρο-newpost

Δείπνο του στους νεοεκλεγέντες βουλευτές της ΝΔ παραχώρησε σήμερα το βράδυ στην ταβέρνα του «Βασίλη» στην Κηφισιά ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς.

Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Δείπνο του στους νεοεκλεγέντες βουλευτές της ΝΔ παραχώρησε σήμερα το βράδυ στην ταβέρνα του «Βασίλη» στην Κηφισιά ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, υποδέχθηκε τα στελέχη του, λίγο μετά τις 9, μαζί με τον διευθυντή του γραφείου του Κώστα Μπούρα, στο γνωστό παραδοσιακό εστιατόριο, το οποίο άλλωστε επισκέπτεται συχνά. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρίσκονται όλες οι τελευταίες εξελίξεις, από την επεισοδιακή συζήτηση στη Βουλή, μέχρι και το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής για το μνημόνιο. Το δείπνο αυτό εντάσσεται στον κύκλο των συναντήσεων που έχει ξεκινήσει ο κ. Σαμαράς με στόχο την ανασυγκρότηση του κόμματός του και την ισχυροποίηση της ΝΔ ως πόλου αντιπολίτευσης απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και την κεντροαριστερά.

Παρόντες στο δείπνο ήταν οι βουλευτές Γιώργος Κουμουτσάκος, Κώστας Καραμανλης (ο νεότερος), Ανδρέας Κατσανιωτης, Κώστας Βλάσσης, Ιωάννης Αντωνιάδης, Θεόδωρος Φορτσάκης, Χρήστος Μπουκώρος, Νίκη Κεραμέως, Τάσος Δημοσχάκης, Στέργιος Γιαννάκης, Στέφανος Γκίκας, Βασίλης Γιόγιακας και Βασίλης Οικονόμου.


σχετικα αρθρα