current views are: 2

1 Απριλίου 2015
Δημοσίευση13:53

Αλ Σάλεχ: Ο κόσμος προσπαθεί να στηρίξει την τελευταία του επιλογή

Δεν έχουμε καμία πληροφόρηση για τη διαπραγμάτευση, δήλωσε η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

Δημοσίευση 13:53’
αρθρο-newpost

Δεν έχουμε καμία πληροφόρηση για τη διαπραγμάτευση, δήλωσε η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

Δεν έχουμε καμία πληροφόρηση για τη διαπραγμάτευση, δήλωσε η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

Μιλώντας στην εκπομπή των Τάκη Χατζή και Μάκη Γεωργίου στον Real Fm, τόνισε ότι κάθε ημέρα είναι κρίσιμη.

«Εδώ και 70 ημέρες η κυβέρνηση κάνει επικοινωνιακή πολιτική, με φωτογραφίες, δηλώσεις και συνεντεύξεις σε εφημερίδες, αλλά δεν υπάρχει τίποτα επί του συγκεκριμένου», σημείωσε η κυρία Αλ Σάλεχ και πρόσθεσε ότι «υπάρχει πολυγλωσσία και παίζουμε το παιχνίδι με τις λέξεις».

Επίσης, είπε πως η κυβέρνηση είναι στάσιμη, καθώς «δεν μπορεί να κάνει ούτε βήμα προς την υπευθυνότητα, ούτε βήμα προς τη ρήξη, με την οποία φλερτάρει».

Η κυρία Αλ Σάλεχ διερωτήθηκε «από πού προκύπτει ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται», αφού όπως επεσήμανε η διαπραγμάτευση κρίνεται από τα αποτελέσματα και ανέφερε:

Ο κόσμος προσπαθεί να στηρίξει την τελευταία του επιλογή. Από κάτω υπάρχει το κενό. Εμείς προσπαθούμε να στηρίξουμε το καλύτερο, όχι το χειρότερο.

«Έλεγαν ότι θα διαγράψουν το επαχθές χρέος και τώρα παρακαλούν με επιστολές για να μην γίνει το κακό και να τονωθεί η ρευστότητα, ώστε να περάσουμε στο μνημόνιο 3, και ταυτόχρονα βγάζουν non papers  για το εσωτερικό της χώρας, γιατί έχουν την εντύπωση ότι ο πολίτης καταπίνει ότι του λένε», είπε.

«Οι θυσίες και η προσπάθεια που έγινε αυτά τα χρόνια διαλύθηκαν, για να μπορέσουν να αποπληρώσουν το ΔΝΤ», υπογράμμισε η κυρία Αλ Σάλεχ, ενώ αναφερόμενη στη σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο δήλωσε:

Μετά χαράς τη δεχόμαστε. Είναι ευκαιρία να υπάρξει ένα διαρκές φόρουμ, όπου θα συζητηθούν και θα αναδειχτούν όλα τα θέματα: πώς φτάσαμε στην κρίση, ποια ήταν η στάση της αντιπολίτευσης και πώς οδηγούμαστε στο τρίτο μνημόνιο. Θέτουμε θέμα και για τη σημερινή κυβέρνηση. Έχει ενδιαφέρον η επιλογή του χρόνου. Ενώ κάνει διαπραγμάτευση, η κυβέρνηση προτείνει τη σύσταση Εξεταστικής. Αυτό είναι υπονόμευση της διαπραγμάτευσης. 


σχετικα αρθρα