current views are: 3

6 Απριλίου 2015
Δημοσίευση08:20

Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου είναι πάρα πολύ όμορφη – δείτε τη ως μοντέλο

Είναι η Αμαλία, η μεγαλύτερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου και φυσικά από πού θα έπαιρνε; 

Δημοσίευση 08:20’
αρθρο-newpost

Είναι η Αμαλία, η μεγαλύτερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου και φυσικά από πού θα έπαιρνε; 

Είναι η Αμαλία, η μεγαλύτερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου και φυσικά από πού θα έπαιρνε; Σε ένα κυτταρικό συνδυασμό των δυο της γονέων είναι ένα εντυπωσιακό, πολύ όμορφο κορίτσι, με μεγάλη σοβαρότητα σε κάθε δημόσια εμφάνιση στο πλευρό των γονιών της.

Το βλέμμα της είναι σα να σε κοιτά ο πατέρας της δε και είναι απίστευτη και συγκινητική όλη αυτή η συνεχεία των ανθρώπων όχι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά γενικά στο είδος μας.

Με έπιασε η φιλοσοφική διάθεση γιατί αυτή τη καλλονή, την γνώρισα από όταν ήταν μωρό, πριν ακόμα γεννηθεί και την είδα να τρέχει και να γελά στα γραφεία, να κάνει πατίνι, να ρωτά όποια ήταν έγκυος –τότε ήταν η εποχή ήμασταν όλες μαζί, η μια μετά την άλλη με τις κοιλίτσες μας, λες και ήταν κολλητικό- για το τι μωράκι θα κάνει… Και να τη τώρα!

Τελικά ότι κι αν φτιάξεις στη ζωή, ότι κι αν κατακτήσεις, όσα λάθη και σωστά αν σου μετρήσουν από μακριά, αυτό, ένα παιδί που μεγάλωσε,  είναι το μεταφυσικό σχεδόν, επίτευγμα σου. Η δε, Αμαλία, έχει τη κοινωνική ανησυχία, να συμμετέχει σε καμπάνια εταιρείας για νέα σειρά τσαντών, με στόχο να βοηθήσει μητέρες που έχουν ανάγκη να γεννήσουν με ασφάλεια, αφού σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Every Mother Counts με κάθε αγορά μιας τσάντας προσφέρονται χρήματα στο έργο του One for One.

Και είναι αλήθεια, πολύ πιο σημαντικό από μια μεγάλη πανάκριβη φίρμα, με ένα σήμα επάνω της, να χεις τσάντα που βοήθησε μια άλλη γυναίκα στον κόσμο για το παιδάκι της, παρά να χαίρεσαι τη πολυτέλεια μόνο ενός αντικειμένου…


σχετικα αρθρα