current views are: 1

6 Απριλίου 2015
Δημοσίευση21:02

Βενιζέλος: Πήγε να προσκυνήσει ο Βαρουφάκης στη Λαγκάρντ

«Πήγε να προσκυνήσει ο κ. Βαρουφάκης, εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας, για να κερδίσουμε άλλη μια εβδομάδα» τόνισε ο κ. Βενιζέλος, αναφερόμενος στη συνάντηση Βαρουφάκη-Λαγκάρντ.

Δημοσίευση 21:02’
αρθρο-newpost

«Πήγε να προσκυνήσει ο κ. Βαρουφάκης, εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας, για να κερδίσουμε άλλη μια εβδομάδα» τόνισε ο κ. Βενιζέλος, αναφερόμενος στη συνάντηση Βαρουφάκη-Λαγκάρντ.

«Πήγε να προσκυνήσει ο κ. Βαρουφάκης, εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας, για να κερδίσουμε άλλη μια εβδομάδα» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής, αναφερόμενος στη συνάντηση Βαρουφάκη-Λαγκάρντ.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι  η κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένη ανάμεσα στη ρήξη, για την οποία δεν έχει εντολή, και τις ενδοκυβερνητικές αντιδράσεις. «Δεν μπορείτε να πάτε ούτε μπροστά ούτε πίσω» είπε και συμπλήρωσε ότι ο υπουργός Οικονομικών «εκλήθη σε απολογία από το ΔΝΤ». Ο κ. Βενιζέλος τόνισε:

Ποτέ δεν εκδόθηκε τόσο ταπεινωτική ανακοίνωση της διευθύντριας του ΔΝΤ ότι η Ελλάδα θα εκπληρώνει τις δεσμεύσεις της εις το διηνεκές. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπογράψει τρίτο μνημόνιο, ενώ εξέφρασε τη θλίψη του γιατί ο Πρωθυπουργός χρησιμοποιεί το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε μια συζήτηση κομματικής αντιπαράθεσης, όπως είπε.

«Οι Κάννες είναι εξαιρετικό θέμα συζήτησης για τον κ. Τσίπρα, αλλά ο Πρωθυπουργός έχει ζήσει πρόωρα τις Κάννες του» τόνισε. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε:

Διολισθαίνουμε ως χώρα! Πάει το πρωτογενές πλεόνασμα, ο θετικός ρυθμός ανάπτυξης, η ισχύς του τραπεζικού συστήματος. Η νέα κεφαλαιποίηση θα γίνει κατά το κυπριακό πρότυπο (κούρεμα καταθέσεων) όταν έρθει η ώρα.

Ναι, οι Ευρωπαίοι δεν θα μας αφήσουν να πάμε σε διεθνή στάση πληρωμών. Ναι, δεν θα πάμε σε Grexit, αλλά θα είμαστε οι παρίες εντός ευρώ.


σχετικα αρθρα